Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Naselje Popova bara bez vode zbog pucanja cevi

u Vesti od
Bitolj – Restoran i kafana

Kako smo saznali juče u toku dana pukla je vodovodna cev u naselju Popova bara, u ulici 4. Nova Popova bara na Mokrom Sebešu.

Voda se čitavog dana izlivala, pa su vlasnici kuća strahovali da će im biti poplavljeni podrumi i prizemlja, a ekipe za hitne intervencije “Beogradskog vodovoda” nisu reagovale odmah po prijavi građana.

Prijavili smo kvar, ali oni nisu još došli da ga poprave. Voda se širi ulicom i stiže već i do kuća. Makar da neko dođe da zavrne dovod, jer to ne možemo i ne smemo sami da uradimo – žalili su se sugrađani iz ovog naselja.

Tek kasno sinoć, nakon reakcije pojedinih medija, ekipa Vodovoda je izašla na teren i isključila snabdevanje vodom u naselju Popova bara.

  Ako vidite Žuleta, javite se! (FOTO)

Napominjemo da je samo zahvaljujući drenažnim odvodima koje su građani na tom mestu sami postavili ranijih godina, izbegnuto veće odlivanje vode prema stambenim objektima.

Drenažni odvodi. Foto: A.V.

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” kažu da će ovaj kvar njihove ekipe sanirati danas u toku dana, a dok kvar ne bude saniran, Vodovod je obezbedio cisterne sa pitkom vodom, a nalaze se u ulici 4. Nova Popova bara, gde je i sam kvar.

 

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh