Naselje Popova bara bez vode zbog pucanja cevi

u Vesti

Kako smo saznali juče u toku dana pukla je vodovodna cev u naselju Popova bara, u ulici 4. Nova Popova bara na Mokrom Sebešu.

Voda se čitavog dana izlivala, pa su vlasnici kuća strahovali da će im biti poplavljeni podrumi i prizemlja, a ekipe za hitne intervencije “Beogradskog vodovoda” nisu reagovale odmah po prijavi građana.

Prijavili smo kvar, ali oni nisu još došli da ga poprave. Voda se širi ulicom i stiže već i do kuća. Makar da neko dođe da zavrne dovod, jer to ne možemo i ne smemo sami da uradimo – žalili su se sugrađani iz ovog naselja.

Tek kasno sinoć, nakon reakcije pojedinih medija, ekipa Vodovoda je izašla na teren i isključila snabdevanje vodom u naselju Popova bara.

Napominjemo da je samo zahvaljujući drenažnim odvodima koje su građani na tom mestu sami postavili ranijih godina, izbegnuto veće odlivanje vode prema stambenim objektima.

Drenažni odvodi. Foto: A.V.

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” kažu da će ovaj kvar njihove ekipe sanirati danas u toku dana, a dok kvar ne bude saniran, Vodovod je obezbedio cisterne sa pitkom vodom, a nalaze se u ulici 4. Nova Popova bara, gde je i sam kvar.

 

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH