in

Naselje Kotež privremeno bez dečijeg stomatologa, decu šalju u Krnjaču

kako saznajemo od sugrađana iz Koteža, u ovom naselju trenutno ne radi dečija stomatološka služba, a obaveštenje o tome postavljeno je u njihovoj zdravstvenoj stanici.

Kako se u obaveštenju navodi, stomatolog privremeno neće raditi, a decu mogu da odvedu na stomatologiju u zdravstvenoj stanici Krnjača.

Obaveštenje u Kotežu

Ipak, i kod stomatologa u Krnjači sačekalo ih je obaveštenje, da je potrebno da se pacijenti prvo jave telefonom.

Kako sugrađani navode, u Krnjači radi jedan stomatolog koji prima i decu i odrasle. Takođe, radi samo u jednoj smeni i prima samo hitne slučajeve.

Potpuno je jasno da je naselju kao što je Kotež neophodan dečiji stomatolog, Jer, ako u naselju ima dovoljno dece za školu, naravno da ima dovoljno i za stomatološku ambulantu.

Obaveštenje u Krnjači

Jasno je i to da je samo jedan stomatolog, koji će lečiti i decu i odrasle za dva ovako velika naselja, takođe premalo. Zato se nadamo da je ovo zaista samo privremeno.

Sugrađani su nezadovoljni, što je potpuno opravdano. Nadležni bi morali da shvate koliko građana živi u na levoj obali i da prestane da im uskraćuje medicinsku pomoć i usluge.

Kako bi razumeli ovu situaciju kontaktirali smo nadležne u domu zdravlja Palilula. Njihovo objašnjenje ćemo objaviti, ukoliko ga dobijemo.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Danas i sutra deo Krnjače bez struje zbog planiranih radova

    Iz doma zdravlja Palilula objašnjeno zašto u Kotežu nema dečijeg stomatologa