Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Naselja na levoj obali danas i sutra bez struje zbog radova

u Servisne informacije od

Kako smo saznali u EPS Distribuciji, zbog planiranih radova na mreži, danas i sutra će određena naselja na levoj obali biti bez struje, i to prema sledećem rasporedu:

Danas, u utorak, 31. jula, bez struje će od 08.00 do 12.00 časova biti deo Pančevačkog puta u Krnjači. U periodu od 08.00 do 16.00 časova bez struje su delovi stare Borče i to ulice Borisa Kidriča, Branka Radičevića, Lole Ribara, Petra Drapšina, Ustavska, Žarka Zrenjanina,

Sutra, u sredu, 01. avgusta bez struje će biti u Borči, naselje Mali Zbeg, od 14.00 do 18.00 časova, sledeće ulice: Mali Zbeg Nova 5, Andersenova, Andreja Saharova, Batinjolska, Boška Jugovića, Braće Mrnjavčević, Branislava Bukurova, Crnoluška, Damjana Jugovića, Golubićka, Iriškog Venca, Jadarska, Jovana Zlatoustog, Karinska, Kninskog Kosova, Ljubomira Klerića,, Marka Cara, Mokrogorska, Pala Telekija, Rastka Nemanjića, Rzavska, Tenjska, Topuska, Veljunska, Vladike Rada.

Takođe sutra, od 11.00 do 16.00 časova, bez struje će biti deo Puta za Ovču, ali i naselje Glogonjski rit. Istog dana od 09.00 do 14.00 časova isključenja su najavljena za naselje Dunavac, ali i delove Zrenjaninskog puta u Krnjači.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Servisne informacije

Idi na Vrh