in

Najbolja knjižara u Borči: U Čičak svrati, pa u školu nastavi

Bliži nam se 01. Septembar, početak nove školske godine, radost za svakog dobrog đaka i noćna mora svakog roditelja. Da nas ne shvatite pogrešno, nismo mi tužni što nam deca polaze u školu, radujemo se tome. 

Ali smo svesni da nas u poslednjoj nedelji avgusta, a verovatno i prvoj polovini septembra očekuje beskrajno traganje za sveskama, olovkama, školskim priborom, novim rančevima, knjigama …

Znamo da će nam i ove godine zbog škole biti desetkovane finansije, mada ni novac nije jedini problem. Danima ćemo umorni od posla odlaziti u potragu za svim onim što je našim školarcima potrebno.

Mega marketi kojih sada već ima dosta na levoj obali, nisu najbolje rešenje za ovaj pohod jer najčešće zarad nižih cena nude školski pribor daleko slabijeg kvaliteta.

Baš zato smo pronašli za sebe i za vas jedno mesto na kome se možete snabdeti kvalitetnim priborom za novu školsku godinu i to po povoljnim cenama.

U knjižari Čičak, najboljoj u Borči, možete pronaći baš sve što je vašim školarcima potrebno, a čak i najzahtevniji kupci izađu iz ove knjižare zadovoljni.

Mnogi su već navikli da najbolje i najkvalitetnije rančeve poznatih domaćih (Pulse, Belmil, Target itd.) i svetskih (Santoro) proizvođača kupuju svojim školarcima baš u Čičku, a tu su i školski pribor, sveske, pernice, knjige, igračke, galerijska roba i još mnogo toga.

Radnim danima knjižara Čičak radi sve do 20 časova, što će olakšati i zaposlenim roditeljima koju u nabavku za školu moraju da žure nakon završenog posla. Subotom su na raspolaganju do 17 časova, pa čak i nedeljom do 13 časova.

Knjižara Čičak se nalazi na adresi Trg Oslobođenja 80v u Borči, odnosno u Centru 3 na predzadnjoj stanici autobusa 95, 85, 96 i 105L (lokacija na Google Maps).

Kako bi došli spremni, obavili kupovinu školskog pribora još brže i jednostavnije, predlažemo da iskoristite njihovu online prodavnicu, upoznate se sa kompletnom ponudom i poručite kako bi vas sve čekalo spremno u Čičku – www.cicakshop.rs.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Da li će biti sprečen uliv fekalija u kanale na levoj obali?

Zapalio se automobil na obilaznici Pupinovog mosta