Nagrađeni pobednici akcije “Za zeleniji Beograd” na Paliluli

u Vesti od
Tara – T2

Pobednicima akcije “Za zeleniji Beograd” na Paliluli u četiri takmičarske kategorije juče su čestitali i uručili nagrade  predsednik Skupštine Gradske opštine Palilula Dragoslav Šolak i koordinator akcije Marina Ristić.

Najlepšu zelenu površinu oko stambene zgrade imaju stanari stambene zgrade u Ulici Bruska 20 u Krnjači, druga je zelena površina oko zgrade u Ulici Miladina Zarića 5 u Borči, dok je treća stambena zgrada u Ulici Kalovita 11 u Kotežu.

Za najlepši balkon proglašen je balkon Olivere Mikić u Ulici Patrisa Lumumbe 15.

U kategoriji najpepša zelena površina oko okućnice – individualne kuće, prvo mesto je pripalo Jasmini Tošović iz Ulice Milutina Glavičkog 3, , drugo mesto je pripalo Srbi Cvijanoviću iz Ulice prva Sutjeska 23c, dok je treće mesto pripalo Jeleni Milivojević Tutuš iz Ulice Miloša Žutića 2.

Zanimljivo:  Na mrežama osvanulo upozorenje trgovcima u Borči

Utešnu nagradu dobio je Slavko Kalajanović iz Ulice Kombinatova 35.

Najlepše zelenilo oko školske ustanove i ove godine imala je Poljoprivredna škola sa domom učenika “PK Beograd”.

Dvorište Poljoprivredne škole

Najboljim učesnicima akcije na Paliluli podeljene su diplome i zahvalnice, saksije sa cvećem, zemlja za cveće, prskalice za vodu, plastične činije, saksije, prihrana, solarne lampe, crevo za zalivanje i drugi predmeti za negu i održavanje biljaka.

Čestitamo svim pobednicima sa leve obale jer su pokazali da radom i trudom i u našem komšiluku mogu da se stvore zelene oaze.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.