in

Nagrađeni pobednici akcije „Za zeleniji Beograd“ na Paliluli

Pobednicima akcije „Za zeleniji Beograd“ na Paliluli u četiri takmičarske kategorije juče su čestitali i uručili nagrade  predsednik Skupštine Gradske opštine Palilula Dragoslav Šolak i koordinator akcije Marina Ristić.

Najlepšu zelenu površinu oko stambene zgrade imaju stanari stambene zgrade u Ulici Bruska 20 u Krnjači, druga je zelena površina oko zgrade u Ulici Miladina Zarića 5 u Borči, dok je treća stambena zgrada u Ulici Kalovita 11 u Kotežu.

Za najlepši balkon proglašen je balkon Olivere Mikić u Ulici Patrisa Lumumbe 15.

U kategoriji najpepša zelena površina oko okućnice – individualne kuće, prvo mesto je pripalo Jasmini Tošović iz Ulice Milutina Glavičkog 3, , drugo mesto je pripalo Srbi Cvijanoviću iz Ulice prva Sutjeska 23c, dok je treće mesto pripalo Jeleni Milivojević Tutuš iz Ulice Miloša Žutića 2.

Utešnu nagradu dobio je Slavko Kalajanović iz Ulice Kombinatova 35.

Najlepše zelenilo oko školske ustanove i ove godine imala je Poljoprivredna škola sa domom učenika „PK Beograd“.

Dvorište Poljoprivredne škole

Najboljim učesnicima akcije na Paliluli podeljene su diplome i zahvalnice, saksije sa cvećem, zemlja za cveće, prskalice za vodu, plastične činije, saksije, prihrana, solarne lampe, crevo za zalivanje i drugi predmeti za negu i održavanje biljaka.

Čestitamo svim pobednicima sa leve obale jer su pokazali da radom i trudom i u našem komšiluku mogu da se stvore zelene oaze.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    „Špijun koji me je šutnuo“ od 9. avgusta u domaćim bioskopima

    Večeras na Tašu dve besplatne filmske projekcije