in

Nagrada za Blitz Cinestar, najbolji bioskopi u Evropi

Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini. Uprava Blitz CineStara primiće ovu nagradu na kongresu CineEurope u Barceloni u junu ove godine.

Iz CineEurope posebno su istakli kako je Blitz CineStar izuzetno predan u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalne inovacije, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih bioskopskih lanaca u regiji i Evropi.

Od svog osnivanja 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u regiji broji 23 multipleksa (uključujući naredni u Beogradu), sa 145 digitalnih dvorana i preko 23.000 sedišta. Zajedno sa gotovo 5 miliona prodatih ulaznica godišnje to čini CineStar Cinemas najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regiji.

Izuzetna nam je čast da primimo ovu vrednu nagradu CineEurope, ali i zadovoljstvo i ponos što je struka prepoznala naš stalni napor, ulaganje, ali i znanje. – kaže Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija

On se zahvalio svim zaposlenima, poslovnim partnerima i vernim posetiocima, koji su takođe deo ovog uspeha. Kako dodaje, vizija „bioskopa sa pet zvezdica“ je očigledno bila pun pogodak.

Kako je najavio, najnoviji projekat u Beogradu, u Ada Mall-u koji se upravo gradi, biće najlepši i najmoderniji bioskop u Srbiji.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kiki Lesendrić pevao sa osnovcima iz OŠ „Rade Drainac“ u okviru pop-rok sekcije

    Logopedi šokirani budućim prvacima, stanje alarmantno