in

Na putu za Crvenku pronađen automobil ubice iz Borče

Policija je pronašla „pežo 307“ kojim je sa mesta zločina pobegao Bekim D. (47) nakon što je u sredu 21. novembra u Borči, ubio svoju suprugu Azru (48) sa skoro 30 uboda nožem. Sve ukazuje na to da se Azra do poslednjeg daha branila od ubice.

Kako se sumnja, Bekim je suprugu pratio dok je išla u posetu svojim roditeljima koji žive u Ulici Borčanskih žrtava. Pratio ju je svojim automobilom „pežo 307“, a na oko 50 metara od kuće njenih roditelja, izašao iz automobila, izbo je nasred ulice i pobegao.

Policija i dalje traga za napadačem, a njegov automobil je pronađen u Borči, na putu ka naselju Crvenka.

„Pežo“ je bio sakriven u žbunju u zabačenom delu kojim retko ko prolazi. Prozor na vozačevim vratima je bio spušten, a ključ je bio u bravi – rekao je očevidac.

Saznajemo i da su na suvozačevom sedištu pronađeni su tragovi krvi, kao i na limariji sa spoljašnje strane vozila.

Bekim D.

Prema nezvaničnim informacijama, ovoj porodičnoj tragediji je prethodila višemesečna agonija. Bračni par živeo je svega nekoliko ulica dalje od mesta na kojem se dogodilo ubistvo. Azra D. radila je kao pomoćna kuvarica u jednom prestoničkom vrtiću, i imali su dvoje odrasle dece, sina i ćerku.

Azra je bila divna žena, dobra komšinica i majka. Znali smo da se ona i Bekim razvode, jer je on nju godinama maltretirao i tukao – u šoku su komšije

Kako kažu komšije, Bekim i Azra su vodili brakorazvodnu parnicu, a ona se pre nekoliko meseci odselila od njega. Kako tvrde, on nije prestajao da je proganja i prati čak ni kada je otišla da živi u drugi deo grada. 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Za 13 godina „Srbi za Srbe“ prikupili čak 3 miliona evra za ugrožene porodice

U Padinskoj Skeli od sutra turnir u malom fudbalu, kao sećanje na stradalog vatrogasca