Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

„Muzika dece za decu” sutra na Kalemegdanu

u Dešavanja od

Novogodišnji koncert „Muzika dece za decu” biće održan u sredu, 27. decembra, u 12 časova u Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu. Program se realizuje u okviru manifestacije „Beogradska zima”.

U okviru novogodišnjeg programa posvećenog najmlađima nastupiće dva hora Muzičke škole „Stanković” i Orkestar harmonika, sačinjen od učenika niže i srednje škole ovog instrumentalnog odseka, koji će predstaviti svoje umeće i podeliti radost muzike i Nove godine sa publikom na Kalemegdanu.

Nakon malih umetnika Muzičke škole „Stanković”, publici na Kalemegdanu predstaviće se i solisti Udruženja „Talija – uporište za razvoj umetnosti”, koji će izvoditi poznate pesme iz crtanih filmova Volta Diznija.

Koncertu će prisustvovati i korisnici Centra za smeštaj dece i omladine ometene u razvoju „Stari grad”, koji će zajedno sa decom iz MŠ „Stanković” i Udruženja „Talija” okititi novogodišnju jelku postavljenu u blizini Muzičkog paviljona.

Zanimljivo:  Vatrena stihija u Imleku gašena više od 6 sati (SLIKE)

Istog dana biće otvorena i izložba učenika trećih i četvrtih razreda – učesnika konkursa „Beograd, moj grad”. U galeriji će biti izloženo 56 radova učenika koji su svoj grad predstavili kroz znamenitosti Beogradske tvrđave i Kalemegdana. Izložba pod nazivom „Beograd, moj grad” moći će da se pogleda u Galeriji Beogradske tvrđave u Stambol kapiji do 27. januara.

Galerija je otvorena svakog dana od 10 do 17 časova, a ulaz je besplatan.

(Foto: Beogradska tvrđava)

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh