Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Leva obala za 10 godina imaće kanalizacionu mrežu i fabriku za prečišćavanje vode

u Vesti od
Tara – T2

U narednih nekoliko godina, prioritet i plan preduzeća „Vodovod i kanlaizacija“ biće izgradnja fabrike za prečišćavanje vode u Krnjači. U planu je rešenje problema kanalizacione i vodovodne mreže na levoj obali Dunava u narednih deset godina.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će u narednih deset godina na teritoriji Beograda biti u potpunosti zavaršena mreža vodovoda i kanalizacije.

Plan je da u narednih deset godina rešimo problem pijaće vode i kanalizacije u Beogradu, i na tome se već radi“, izjavio je Mali.

I dodaje da prioritet preduzeća „Vodovod i kanalizacija” u narednih nekoliko godina jeste da se izgradi pet fabrika za prečišćavanje vode – u Velikom Selu, Krnjači, Vinči, Barajevu i Ostružnici.

„U narednih deset godina u Beogradu će svi imati kanalizaciju”, izjavio je Mali.

Opšte je poznato da pola leve obale Dunava nema rešenu kanalizacionu mrežu, ali u narednih deset godina Grad će pokušati da je izgradi.

Zanimljivo:  Vatrogasci gasili požar u Krnjači i pronašli ugljenisano telo

Projekat izgradnje kanalizacione mreže vredan je 800 miliona evra, kazao je gradonačelnik Beograda i dodao da je partner Gradu u tom projektu Vlada Japana.


Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh