in

Leva obala uskoro dobija stanicu komunalne milicije

Kako je najavio zamenik gradonačelnika, grad Beograd planira da zaposli još 150 komunalnih milicionera, a deo njih će biti zadužen i za komunalni red na levoj obali.

Prema njegovim rečima prvi put će komunalne milicionere dobiti rubne opštine Beograda, kao što su Sopot, Obrenovac i Lazarevac.

Ono što je nama bitnije, zamenik gradonačelnika najavio je da će naselja na levoj obali dobiti stanicu komunalne milicije.

Grad trenutno ima oko 320 komunalnih milicionera, a u planu je da se primi još 150. Uskoro će biti otvorene stanice komunalne milicije u svim prigradskim opštinama.

Konkurs za prijem u službu komunalne milicije biće raspisan uskoro, a oni koji budu primljeni na ova radna mesta počeće da rade početkom sledeće godine.

Mi se nadamo da će otvaranje stanice komunalne milicije na levoj obali značiti da će neko najzad reagovati na brojne probleme i prijave sugrađana!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Nama treba još regularne policije, po mogućstvu oni koji ne žive na levoj obali te da ne podležu pritiscima lokalnih kriminalaca plašeći se šta će sutra biti. Na ovoliko stanovnika ovo je malo policije. Fali nam i saobraćajna policija uveče zbog neuračunljivih ljudi za volanima, odnosno na motorima.

Beldocs fesival na sedam lokacija, projekcije i u CK „Vlada Divljan“

Ovog vikenda ponovo u Borči humanitarni bazar za pomoć maloj Lani i Dragani