in

Krnjača bogatija za teretanu na otvorenom i dečje igralište

Od danas u Krnjači sugrađanima je dostupno novo dečje igralište i teretana na otvorenom. Ovaj kutak za miran odmor se prostire na ukupnoj površini od 685 kvadrata.

Igralište u ulici Koste Josipovića kompletno je rekonstruisano i izgrađena je nova teretana na otvorenom, dok je za starije sugrađane napravljen kutak za miran odmor sa šah stolom i četiri klupe.

Celo igralište je ograđeno metalnom ogradom, pored je ugrađeno sedam klupa za sedenje a postavljene su i betonske đubrijere i zasađeno novo drveće.

Građanima na korišćenje simbolično su ih predali gradski menadžer Goran Vesić i generalni direktor Javno komunalnog preduzeća „Zelenilo Beograd“ Slobodan Stanojević.

– Od početka godine u opštini Palilula obnovljena su četiri dečja igrališta i izgrađeno isto toliko teretana na otvorenom, a generalno u Beogradu smo izgradili oko 60 igrališta i teretana ove godine – rekao je Vesić.

Vesić je ovom prilikom obećao građanima koji su mu se požalili na neuređen pristupni put zgradi i parking koji je u lošem stanju da će taj problem biti rešen sledeće godine.

Dok je Slobodan Stanojević kazao da je nakon uređenja ovaj prostor dobio novi izgled i dodao da ne postoje građani drugog reda jer se ravnomerno radi u svim delovima grada.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. U parku nije posade o ni jedno novo drvo, posećena su dva bagrema. Oko parka ima žive ograde samo na nekim mestima i psi slobodno šetaju i vrše nuždu na prostoru teretane na otvorenom. Nigde nije posadjena trava tako da su novo postavljene pločice potpuno blatnjave. Park uopšte ne izgleda završeno i ne znam čemu svečano otvaranje. Park je mnogo bolji nego što je bio ali nije završen.

Naše Borčanke danas nastupaju na Olimpijadi u Riju

Uzdizanje „Meka“ iznad Borče