Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Kotež dobio savremenu ambulantu, u većem prostoru

u Vesti od
Bitolj – Restoran i kafana

U naselju Kotež otvorena je savremeno opremljena ambulanta, čije su proširenje i rekonstrukciju građani ovog naselja čekali više od dve decenije. 

Za dva i po meseca od potpuno ruiniranog objekta, prostor je renoviran i proširen sa 70 na 140 metara kvadratnih, a pored opšte medicine imaće i stomatološku službu.

“Ambulanta koja je imala samo prizemlje, sada je duplo veća i kompletno sređena. Velika je stvar da za dva meseca i nešto više dobijete ovakav objekat, da bude u funkciji i da ispunjava sve standarde.” – rekao je ministar Lončar.

Zaposleno je 11 novih medicinskih radnika i to je ono što je najbitnije za sve ljude kojima je potrebna medicinska pomoć. Pacijenti su oduševljeni jer su dugo čekali da dobiju jednu ovakvu ambulantu. 

  Krnjača sutra bez struje

Posle 25 godina raznih zahteva koje su građani slali Opštini, opština i grad su reagovali i ruiniranu ambulantu pretvorili u jednu od modernijih ambulanti u ovom delu Palilule.

Hvala građanima koji su imali strpljenja i koji su sačekali da se ova ambulanta završi – rekao je predsednik opštine.

On je, takođe, saopštio da je juče dobio lokacijske uslove za izgradnju novog doma zdravlja u Borči koji će se prostirati na 4.500 metara kvadratnih.

Predsednik opštine tvrdi da će to biti najsavremeniji dom zdravlja u ovom delu Beograda, možda i šire, koji će odgovoriti na sve izazove i potrebe naših sugrađana.

Na levoj obali živi više od 150 hiljada stanovnika i nadležni veruju da će imati, već polovinom 2019. godine, jedan od najmodernijih domova zdravlja, kojim ćemo rešiti višedecenijski problem.

  Danas je Lazareva subota ili Vrbica, najdraži praznik dece

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh