in

Kotež dobija stalnu policijsku patrolu i „Roditeljsku kontrolu“

Kako je objavilo UG Kotež, u sredu 25. novembra održali su sastanak u PS Palilula (Bela kuća) i to sa načelnikom PS Palilula i komandirom PI Borča, povodom nivoa bezbednosti u ovom naselju.

Ovo udruženje već neko vreme insistira da naselje Kotež dobije policijsku ispostavu, ali je ostvarenje ovog zahteva proces koji zahteva vreme.

Ipak, u korist svojih sugrađana uspeli su da postignu određeni dogovor, kako bi se povećala bezbednost u Kotežu.

Pripadnici MUP-a su nam obećali stalno prisustvo policijske patrole u vidu jasno obeleženog policijskog vozila kao i policajce u uniformi koji su zaduženi za naše naselje – kažu iz UG Kotež

Ova patrola će biti jasno vidljiva i naselje će napuštati samo u slučaju intervencije u okolini Koteža.

Kao stalno prisutna policijska patrola, biće dostupna građanima za brzu intervenciju i tako znatno skratiti vreme dolaska policije po pozivu.

Takođe je dogovoreno da građani koji pozivaju policiju to ubuduće rade direktno na tel. policije Borča 011-2818 001 čime se skraćuje vreme direktne komunikacije sa nadležnom policijom.

Ideja koju su predstavili Kotežani, vezano za „Roditeljsku kontrolu“ je u policiji dobro prihvaćena. Ovo je grupa građana koja organizovano dočekuje svoju decu nakon nastave, treninga…

UG Kotež će ubuduće raditi na boljoj organizaciji ove neformalne grupe roditelja koja će u naselju paziti na svoju i tuđu decu od eventualnih napasnika, pasa lutalica, nesavesnih vozača i slično.

Molimo roditelje koji žele da budu u ovoj Viber grupi savesnih roditelja da nam se jave na tel. 061/6030229 – objavilo je UG Kotež

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Preko 50 ulica u Borči i Krnjači danas bez struje

    Danas bez struje deo naselja Krnjača