Košarkaški klub Beko dočekuje Deda Mraza - www.lobi-info.rs

Košarkaški klub Beko dočekuje Deda Mraza

2 minuta za čitanje
1
Košarkaški klub Beko dočekuje Deda Mraza
Košarkaški klub Beko dočekuje Deda Mraza

Košarkaški klub Beko u subotu u Sportskom centru Kovilovo, dočekaće Deda Mraza koji će najmlađim članovima pokazati košarkaško umeće i proveriti šta su naučili i da li su bili dobri košarkaši u prethodnoj godini. Nesvakidašnji događaj biće obeležen i mečevima košarkaša kao i brojnim paketićima.

Košarkaški klub Beko iz Koteža na radost i sreću brojinih mališana košarkaša, organizuje manifestaciju „Dolazi Deda Mraz u naš klub“. Manifestacija će početi u 12 časova kada će Deda Mraz pokazati svoje košarkaško umeće na terenu i podelite minibasketašima paketiće.

Košarkaški klub Beko dočekuje Deda MrazaManifestacija se nastavlja mečevima koji će se odigrati u 13 časova, mlađi pioniri igraju između sebe i u 14h, kada selekcija kluba će odigrati zanimljivi meč. U pitanju su ozbiljni protivnici, iskusni igrači tako da meč će biti nesvakidašnji, pun iznenađenja i košarkaškog umeća.

Danas klub broji oko 160 najmlađih članova koji treniraju u osnovim školama na levoj obali Dunava, u Borči, Kotežu, Krnjači i Ovči. Brojni su događaji koji su košarkaški klub Beko učinili uspešnim, ponosnim i najpoznatijim u našem kraju. Među njima jesu plasman u Prvu B ligu, mnoge akcije, festivali, kampovi za mališane, međunarodna takmičenja i mnogi drugi događaji.

Imamo čast da Vas pozovemo da prisustvujete i uveličate nesvakidašnji događaj u Sportskom centru Kovilovo. Dođite da našim najmlađim igračima pružimo podršku i uverimo se u stručno umeće Košarkaškog kluba Beko.

1 Comment

Leave a Reply

Otrovni smog guši centar Beograda ali ne i levu obalu Dunava
Prethodna priča

Otrovni smog guši centar Beograda ali ne i levu obalu

Ministar nauke Tomislav Jovanovi’ u poseti škole „Rade Drainac“ u Borči
Sledaća priča

Ministar nauke Tomislav Jovanović u poseti škole „Rade Drainac“ u Borči

Poslednje od Najnovije sportske vesti