in

Konkurs za studentsku praksu i obuku u Crvenom krstu Palilula

Kako smo saznali, Crveni krst Palilula započinje šestomesečni projekat „Praksa + Edukacija = Spremi se za posao“. Ovaj projekat će omogućiti stručnu obuku, ali i praktično sticanje radnog iskustva u humanitarnoj organizaciji. 

Na ovaj način želimo da vam omogućimo da kroz edukaciju i praksu brže i lakše nađete prvi formalni posao. – stoji u saopštenju Crvenog krsta Palilula

U pitanju je prilika za 10 studenata koji će na poziciji praktikanta raditi u kancelariji Crvenog krsta Palilula. Oni će pružati podršku u operativnim poslovima sa jasno definisanim odgovornostima i ciljevima.

Osim toga, polaznici će imati izuzetnu priliku za pohađanje obuka koje će držati vodeći stručnjaci (rukovodioci kompanija i organizacija) iz različitih oblasti poslovanja – poslovne komunikacije, ljudskih resursa, fandrejzinga, digitalnog marketinga, medijacije i pregovaranja.

Na ovaj konkurs mogu se prijaviti studenti 3. ili 4. godine fakulteta. Potrebno je da su do sada već obavljali neku vrstu prakse ili volontiranja.

Učesnici u ovom projektu obavezni su da budu prisutni na najmanje 4 od 6 planiranih predavanja. Predavanja se održavaju jednom mesečno. Svako od predavanje će trajati 3 sata.

Od učesnika se očekuje i praksa u Crvenom krstu Palilula, četiri sata nedeljno, tokom 6 meseci. Postoji fleksibilnost oko određivanja termina za praksu, kako učesnici ne bi zapostavljali svoje studentske obaveze.

Najbolji učesnik programa (ocenjuje se broj prisustva na obuci, proaktivnost i doprinos Crvenom krstu Palilula) dobiće priliku da obavi praksu od sedam dana u internacionalnoj kompaniji, kao i preporuku za zaposlenje.

Zainteresovani za učešće u ovom projektu mogu poslati kratko motivaciono pismo i svoj CV na e-mail palilula@redcross.org.rs, subject: Prijava za praksu i edukaciju. Prijave traju do 01. marta 2019. godine.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete se javiti Crvenom krstu Palilula radnim danima od 11.00 do 15.00 časova na brojeve 011/2769150 ili 011/2762644.

Foto: Crveni krst Palilula

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ministarstvo zdravlja preporučilo da se produži raspust zbog gripa

Vlada usvojila predlog da se produži raspust