in

Komšije sa Altine najavile blokadu Pupinovog mosta

Komšije sa Altine u Zemunu najavile blokadu Pupinovog mosta - 2015

Građani naselja Altina u Zemunu najavljuju blokadu Pupinovog mosta ukoliko se uskoro ne reši problem sa podzemnim vodama i izlivanjem septičkih jama po ulicama i domaćinstvima.

– U nekoliko navrata protestovali smo zbog trenutne situacije jer nismo u mogućnosti da vodimo normalan život. Mešanje podzemnih voda i fekalija iz septičkih jama koje se izlivaju po ulicama i dvorištima dovodi do širenja zaraza i nemogućnosti da se normalno hoda naseljem. Međusobno kontaktiranje građana jedino je moguće hodanjem u čizmama preko vode ili putem automobila, kažu revoltirani Altinjani i dodaju da već neko vreme imaju i veliki broj obolelih od zarazne žutice.

Kako oni još tvrde, po Projektu Zavoda za urbanizam, planirana je izgradnja kanalizacije od škole do izlaska iz Altine u pravcu Ugrinovačke ulice. Međutim, oni zahtevaju da se radovi na kanalizacionoj mreži nastave preko ulice Pavla Vuisića do okretnice autobuskih linija 81 i 81L, kako bi se rešio i problem najugroženijih objekata i privatnih kuća u tom naselju.

Komšije sa Altine u Zemunu najavile blokadu Pupinovog mosta - 2015

– Skupili smo veliki broj potpisa koje ćemo uručiti nadležnim organima kako bi se ovaj problem što pre rešio. Spremni smo i da se sami uključimo u rešavanje problema kanalizacije jer plivamo u vodi. U slučaju da ne počnu radovi na izgradnji atmosferske, kišne i fekalne kanalizacije u Altini, blokiraćemo Pupinov most, najavljuju građani tog naselja.

Sve pohvale za komšije sa Altine što su složni u nameri da reše pitanje oko problema sa podzemnim vodama i kanalizacijom ali blokiranjem Pupinovog mosta ugroziće samo nas, građane leve obale.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Servisne informacije

    Servisne informacije za naredna dva dana

    Bezvremenska Adaline film u kom će se sudariti vekovi - 2015

    „Bezvremenska Adalajn“ – film u kom će se sudariti vekovi