in

KK Beko iz Koteža slavio kao domaćin u Padinskoj Skeli

U nedelju 18.10.2015. godine u hali Padinska skela odigrana je utakmica trećeg kola Druge muške lige između KK BEKO i KK Sloboda Užice.

Košarkaški klub BEKO kao predstavnik opštine Palilula i leve obale Dunava, pokazao je da je učešče u ovako visokom rangu opravdano i da se zasluženo nalaze u takmičenju drugog saveznog ranga.

Fantastična igra domaćina u utakmici trećeg kola dovela je ekipu KK BEKO do prve i to ubedljive pobede posle dva nezaslužena poraza u prethodnim utakmicama.

Do sad neporažena ekipa KK Sloboda iz Užica je došla u Padinsku Skelu kao favorit. Međutim, naš KK Beko je od prve četvrtine preuzeo vođstvo i uz padove i uspone tokom četvrtina ipak uspeo da zadrži isto do kraja urakmice.

Meč je završen trojkom Jevtić Đorđa uz zvuk sirene i time je stavljena tačka na ovaj meč 83:65. U ekipi KK BEKO istakao se Kojić sa 16 a kod gostiju Ilić sa 12 postignutih poena.

kk-beko-2015-10-22-01

Trener domaćina Vasilije Budimić je bio zadovoljan posle dobre utakmicenje njegovog tima, „Čestitao bih mojim momcima. Zaista će se posle ovog kola lakše disati jer prva pobeda čeka već dva kola. Dobro smo otvorili utakmicu, vrlo dobro igrali odbranu i iz odbrane imali dosta dug period dobre igre, nekih dvadesetak minuta. Ja im od srca čestitam, apsolutno su zaslužni za ovaj trijumf.“

Najbolji pojedinac iz redova KK Beko je bio Kojić Dušan koji je izjavio, „Takođe, bih čestitao ekipi KK Slobode iz Užica na fer i korektnoj igri. Bila je to jedna čvrsta utakmica -svih četrdeset minuta. Mi smo uspeli da uđemo u tu utakmicu bolje i jače, stisli smo ih u prenosu lopte i mislim da nam je odbrana glavna pobeda večeras“.

Iako su izgubili sa skoro 18 poena razlike KK Sloboda nema razloga da bude nezadovoljna na teško gostovanje u Padinskoj Skeli.

„Igrali smo, sem nekog perioda u drugoj četvrtini, lošu utakmicu pogotovo u fazi odbrane što se onda prenelo i na fazu napada. Manjak samopouzdanja, promašeno dosta zicera, dosta penala…Mislim da neke svoje nalete nismo krunisali na pravi način i mislim da smo možda u prvom poluvremnu zasluživali da mi budemo taj tim koji treba da bude u vođstvu“, rekao je Obrenović Miloš, trener KK Sloboda.

I dodao, „Svakako čestitam protivniku na zasluženoj pobedi a nama ostaje da utakmicu izanaliziramo što bolje i da se pripremimo za nastavak prvenstva na najbolji mogući način“.

Čestitamo ekipi KK Beko i samo neka nastave istim tempom.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sugrađanin iz Borče odjavio grejanje, a njegov račun raspodeljen na komšije

Posle duže vremena asfaltiranje Zrenjaninca - 2015

Posle duže vremena asfaltiranje Zrenjaninca