in

Kamionom zaustavio saobraćaj kako bi istovario šut u kanal (VIDEO)

Kako je objavilo udruženje Eko Pančevački rit, a na osnovu snimka koji su dobili od naših sugrađana, bahati prevoznici više se i ne kriju već šut istovaraju javno gde god stignu!

Jedan od njih je prethodne nedelje bez trunke griže savesti zaustavio saobraćaj nedaleko od Zrenjaninskog puta. Šut je istovario u putni kanal koji vodi od Zrenjaninskog puta ka Glogonjskom ritu.

Iz udruženja pozivaju sugrađane, da ukoliko neko prepozna bahatog vlasnika kamiona koji je zaustavio saobraćaj i istovario šut, javi udruženju na broj telefona 064/0620-344.

Važno je objasniti da privatni prevoznici naplaćuju ozbiljne iznose za odnošenje otpada i šuta. Po zakonu trebalo bi sav otpad da odvoze na deponiju u Vinči.

Ipak, kako bi uštedeli novac i uvećali svoju zaradu, šut i otpad najčešće istovaraju na levoj obali i to na državno zemljište i često u kanale.

Pozivamo sugrađane da fotografišu vozila koja na ovakav način odlažu otpad i šut i stvaraju divlje deponije i da fotografije proslede udruženju Eko Pančevački rit.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mladen Simić iz ekipe Leva Obala najbolji strelac Prve BALF 5+1 lige

Noćas kod Pančevačkog mosta zverski pretučen muškarac