in

Kad možete očekivati tople radijatore

Kao što smo ranije najavili, od 2. do 10. oktobra će se obaviti funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja pred početak grejne sezone koja zvanično počinje 15. oktobra.

Probe toplotnih izvora, distributivne mreže, podstanica i pojedinih kućnih grejnih instalacija na teritoriji leve obale obaviće se sutra, 3. oktobra u toplani „Borča“ i kotlarnici „Braće Marić 3-7“.

Nadamo se da će ekipe „Beogradskih elektrana“ brzo i efikasno obaviti ove radove i da će građani osetiti tople radijatore u svojim domovima do početka grejne sezone.

Pomentute probe su samo priprema za početak grejne sezone, što podrazumeva proveru rada sistema ali ne i zagrevanje stambenog i poslovnog prostora.

Što znači da sutra možete osetiti tople radijatore, ali kad ohlade nemojte zvati „Beogradske elektrane“ jer reklamacije neće uvažiti.

Službu za prijem reklamacija pozovite samo ako primetite kvar na instalaciji ili curenje vode iz instalacija. To možete učiniti na broj telefona 011/20-93-100 ili 0800-111-201 (besplatan poziv).

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Narednih dana asfaltiranje Bulevara despota Stefana

Učestali kvarovi na vodovodnoj mreži u Krnjači