Još jedna zlatna devojčica iz našeg kraja - Vanja Grujić - www.lobi-info.rs

Još jedna zlatna devojčica iz našeg kraja – Vanja Grujić

2 minuta za čitanje

U Beogradu se 12. jula na bazenima „25. maj“ održalo državno prvenstvo za mlađe pionire.

Na prvenstvu su učestvovala čak 32 kluba i 237 takmičara. Među takmičarima su se našli i mlađi pioniri Plivačkog kluba „Dinamo“ iz Pančeva.

Verovatno vam sad nije jasno kakve veze ima Dinamo iz Pančeva sa levom obalom? Ima i te kakve.

Oni su osvojili ukupno devet medalja a najuspešnija među njima je bila Vanja Grujić na koju smo posebno ponosni jer je „naše gore list“.

Naša Vanja Grujić bila je najbolja na 100 m leđno, dok je na 200 m istim stilom u svom godištu bila prva a druga ukupno.

– Bilo je teško ali zadovoljna sam jer je bila jaka konkurencija. Na 100 m leđno bila sam prva u svom godištu i u apsolutnoj kategoriji a na 200 m leđno u apsolutnoj kategoriji sam druga a u svom godištu prva. Treninzi su teški. Bile su dosta jake pripreme, rekla je Vanja Grujić.

Trener ovih uzrasnih kategorija Vlatka Komlenac veoma je zadovoljna ostvarenim rezultatima ali naglašava da uvek može bolje.

– Naravno, iza toga stoje veliki trud i rad. Odradili smo pripreme u Kruševcu, koje su trajale deset dana. Nakon toga je usledilo prvenstvo i oni su pokazali odlične rezultate. Bolje je i lakše raditi sa mlađima, nego sa starijima. Vredni su, radni i slušaju a to pokazuju i njihovi rezultati, rekla je Vlatka Komlenac.

Čestitamo našoj Vanji na osvojenim medaljama i želimo joj mnogo uspeha u budućnosti. Verujemo da ćemo je gledati na nekoj od narednih Olimpijada! 😉

Foto: – PK Dinamo –

Leave a Reply

molimo ne bacajte smece, nasip, LOBI
Prethodna priča

„MOLIMO, NE BACAJTE SMEĆE!"

Sledaća priča

Na levoj obali prijatnije nego u drugim delovima grada

Poslednje od Najnovije sportske vesti