Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Još jedna zlatna devojčica iz našeg kraja – Vanja Grujić

u Najnovije sportske vesti od

U Beogradu se 12. jula na bazenima „25. maj“ održalo državno prvenstvo za mlađe pionire.

Na prvenstvu su učestvovala čak 32 kluba i 237 takmičara. Među takmičarima su se našli i mlađi pioniri Plivačkog kluba „Dinamo“ iz Pančeva.

Verovatno vam sad nije jasno kakve veze ima Dinamo iz Pančeva sa levom obalom? Ima i te kakve.

Oni su osvojili ukupno devet medalja a najuspešnija među njima je bila Vanja Grujić na koju smo posebno ponosni jer je „naše gore list”.

Naša Vanja Grujić bila je najbolja na 100 m leđno, dok je na 200 m istim stilom u svom godištu bila prva a druga ukupno.

– Bilo je teško ali zadovoljna sam jer je bila jaka konkurencija. Na 100 m leđno bila sam prva u svom godištu i u apsolutnoj kategoriji a na 200 m leđno u apsolutnoj kategoriji sam druga a u svom godištu prva. Treninzi su teški. Bile su dosta jake pripreme, rekla je Vanja Grujić.

Zanimljivo:  Razvaljena ograda na Pančevcu opasna za bicikliste i pešake

Trener ovih uzrasnih kategorija Vlatka Komlenac veoma je zadovoljna ostvarenim rezultatima ali naglašava da uvek može bolje.

– Naravno, iza toga stoje veliki trud i rad. Odradili smo pripreme u Kruševcu, koje su trajale deset dana. Nakon toga je usledilo prvenstvo i oni su pokazali odlične rezultate. Bolje je i lakše raditi sa mlađima, nego sa starijima. Vredni su, radni i slušaju a to pokazuju i njihovi rezultati, rekla je Vlatka Komlenac.

Čestitamo našoj Vanji na osvojenim medaljama i želimo joj mnogo uspeha u budućnosti. Verujemo da ćemo je gledati na nekoj od narednih Olimpijada! 😉

Foto: – PK Dinamo –

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh