in

Još jedna odlična predstava besplatno u CK „Vlada Divljan“

U nedelju 31. marta u 20.00 časova, u CK „Vlada Divljan“ očekuje nas još jedna odlična besplatna predstava. Ovoga puta u pitanju je predstava „Imamo dojavu“.

U pitanju je duhovita priča o studentima i dugodišnjim prijateljima i cimerima Siniši i Besimu koji ne uspevaju da opstanu u Beogradu. Bez posla, kao i pomoći roditelja, nailaze na probleme opšte egzistencije te nisu u mogućnosti da vrate dugove gazdarici Mari koja im izdaje garsonjeru pod zakup.

Mara preuzima inicijativu i postavlja im ultimatum, te pokreće biznis koji obećava veliki novac za kratko vreme, ali će taj posao neočekivano uvesti svo troje u mnoge nevolje.

U predstavi igraju glumci: Zlatko Rakonjac (glavna uloga u filmu „Mi nismo anđeli 3“, film „Na lepom plavom Dunavu“, serija „Žene sa Dedinja“ i emisija „večernja TV dostava) i Zinaida Dedakin (serije Bela lađa, Urgentni centar, Pevaj brate, Jesen stiže dunjo moja, Nepobedivo srce…)

Predstava „Imamo dojavu“ je prva tviter predstava na ovim prostorima. Duhovit tekst poseduje preko stotinu najboljih tvitova koji služe kao replike. Predstava je premijerno odigrana 2016.godine u Beogradu.

Tekst za predstavu radio je Semir Gicić, režiju potpisuje Ivan Denić. Glavne uloge igraju Zinaida Dedakin, Zlatko Rakonjac i Semir Gicić, a glasove u predstavi daje i Eva Ras.

Besplatne karte možete preuzeti danas, 27. marta na blagajni CK „Vlada Divljan“ od 12.00 do 20.00 časova.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Ulaz slobodan za Prolećni festival zdravlja

    Od 01. aprila najbolje je zaobilaziti centar grada