Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Humanitarna akcija: Gradska čistoća brine o najugroženijim građanima

JKP Gradska čistoća pokrenula humanitarnu akciju

u Dešavanja od

JKP „Gradsla ćistoća“ u želji da pomogne socijalno najugroženijim građanima Beograda je pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja polovne garderobe, obuće, ćebadi i igračaka. Građani leve obale Dunava donirane stvari mogu doneti u Despota Stefana 128c.

Javno komunalno preduzeće “Gradska čistoća”,14. decembra 2013. godine, je pokrenulo humanitarnu akciju kako bi bar malo ulepšala praznike najugroženijim građanima Beograda. Stvari koje možete donirati jesu, garderoba, obuća,ćebad i igračke ali čiste, nepohabane kako bi neko imao korist od njih.

Gradska čistoća će donirane stvari proslediti korisnicima Prihvatilišta za odrasla i stara lica u Kumodražu, Dnevnog centra za decu ulice na Novom Beogradu kojim koordiniše Centar za integraciju mladih i Sigurnoj kuće u Beogradu.

Zanimljivo:  Sikario 2: Rat protiv narko kartela se nastavlja

Svoje donirane stvari građani mogu doneti ili poslati u najbližu direkciju JKP „Gradska čistoća” u Mije Kovačevića 4 ili pogone Stari grad (Dunavska 10) i Palilula (Despota Stefana 128c).

Dragi naši humanitarci, ne bacajte stare stvari u kontejnere već ih zapakujte i donesite jer su nekome preko potrebni. Vaše malo, nekome će značiti mnogo. Pružimo ruku našim građanima, pomozimo da prezime dugu, hladnu i studenu zimu.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh