JKP Gradska čistoća pokrenula humanitarnu akciju - www.lobi-info.rs

JKP Gradska čistoća pokrenula humanitarnu akciju

1 minut za čitanje
Humanitarna akcija: Gradska čistoća brine o najugroženijim građanima
Humanitarna akcija: Gradska čistoća brine o najugroženijim građanima

JKP „Gradsla ćistoća“ u želji da pomogne socijalno najugroženijim građanima Beograda je pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja polovne garderobe, obuće, ćebadi i igračaka. Građani leve obale Dunava donirane stvari mogu doneti u Despota Stefana 128c.

Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća“,14. decembra 2013. godine, je pokrenulo humanitarnu akciju kako bi bar malo ulepšala praznike najugroženijim građanima Beograda. Stvari koje možete donirati jesu, garderoba, obuća,ćebad i igračke ali čiste, nepohabane kako bi neko imao korist od njih.

Gradska čistoća će donirane stvari proslediti korisnicima Prihvatilišta za odrasla i stara lica u Kumodražu, Dnevnog centra za decu ulice na Novom Beogradu kojim koordiniše Centar za integraciju mladih i Sigurnoj kuće u Beogradu.

Svoje donirane stvari građani mogu doneti ili poslati u najbližu direkciju JKP „Gradska čistoća” u Mije Kovačevića 4 ili pogone Stari grad (Dunavska 10) i Palilula (Despota Stefana 128c).

Dragi naši humanitarci, ne bacajte stare stvari u kontejnere već ih zapakujte i donesite jer su nekome preko potrebni. Vaše malo, nekome će značiti mnogo. Pružimo ruku našim građanima, pomozimo da prezime dugu, hladnu i studenu zimu.

Leave a Reply

Prethodna priča

Pijani vozač izazvao kolaps na Pančevačkom mostu

Šumska mafija hara Besnim Fokom
Sledaća priča

Kradljivci drva haraju šumama Besnog Foka

Poslednje od Dešavanja