in ,

Izmenjena trasa linije 85 tokom izgradnje pasarele „Ada mall“

Danas počinju radovi na montaži pešačko – biciklističke pasarele „Ada mall“. Radovi će trajati tri noći sve do 14. septembra, zbog čega će biti izmena na linijama gradskog prevoza.

Svi radovi i izmene na linijama gradskog prevoza obavljaće se u periodu od 22.00 časa do 04.00 časa ujutru, počev od večeras.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje Radničke ulice u oba smera, i to u zoni raskrsnice sa Paštrovićevom.

Vozila iz smera centra grada usmeravaće se preko nadvožnjaka u Kirovljevoj ulici, dakle vozila javnog prevoza preko petlje „Careva ćuprija“ i ulice Požeška.

Linija 85 na ovoj deonici će saobraćati na sledeći način:

  • Vozila sa linije 85 će u smeru od Novog Beograda ka Banovom brdu, na delu od raskrsnice ulica Jurija Gagarina – Antifašističke saobraćati ulicama: Jurija Gagarina, Most na Adi, petlja Careva ćuprija, Požeška i dalje redovnom trasom,
  • U smeru prema Borči, na delu od raskrsnice Požeška – Kirovljeva do Mosta na Adi linija 85 će saobraćati ulicama Požeška, petlja Careva ćuprija, Bulevar vojvode Mišića, Most na Adi i dalje redovnom trasom.

Biće izmenjene i sve druge linije gradskog prevoza koje prolaze pored Ade, a više o drugim linijama pogledajte na portalu Beokoma OVDE.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Deo naselja Ovča i danas bez vode zbog istog kvara

    Kanali u Vrbovskom puni stajnjaka, prete da zagade celu kanalnu mrežu (FOTO)