Izgradnja kanalizacije ne napreduje kako su sugrađani očekivali - www.lobi-info.rs

Izgradnja kanalizacije ne napreduje kako su sugrađani očekivali

1 minut za čitanje
2

Iako su nadležni više puta uveliko najavljivali izgradnju kanalizacije na levoj obali, sugrađani stiču utisak da se sa ovim projektom nigde ne odmiče.

Zato smo nadležnima uputili pitanje o tome kada i kako će radovi biti nastavljeni, kada je u pitanju kanalizacija na levoj obali.

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda kažu da su planirane pripreme za početak izgradnje primarnih objekata kanalizacije i sekundarne fekalne kanalizacije u Krnjači.

Drugim izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu planirane su aktivnosti na pripremi za početak izgradnje primarnih objekata kanalizacije i sekundarne fekalne kanalizacione mreže u granicama Plana detaljne regulacije naselja Krnjača, a kako je i predviđeno ugovorom koji je Grad Beograd potpisao sa Evropskom investicionom Bankom. Izgradnja sekundarne kanalizacione mreže u naseljima Borča i Ovča realizovaće se po izgradnji primarnih objekata kanalizacije, odnosno kolektora u Zrenjaninskom putu i Kanalizacione crpne stanice “Krnjača 2”.

Kako dodaju u svom odgovoru za atmosferske vode planirano je da se usmere u kanale Vizelj i Kalovita, kao i u reku Dunav.

Jedino što se iz navede4nog odgovora može zaključiti je da će Borča i Ovča čekati da se završe radovi u Krnjači.

2 Comments

  1. Šta očekujete kad kopate u močvari? A tek kad krenu da tonu one zgradetine što niču poput pečurki – sve i da bude kanalizacije tonuće, lomiće se, biće bukvalno sra*a. xD

Leave a Reply

Prethodna priča

U hali Pionir Trofej Beograda 2020 u umetničkom klizanju

Sledaća priča

Sutra zatvorena preticajna traka na delu obilaznice

Poslednje od Vesti