Izbo ga na Kalemegdanu i sad će samo da mu se izvini?! Državo sram te bilo! - www.lobi-info.rs

Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Izbo ga na Kalemegdanu i sad će samo da mu se izvini?! Državo sram te bilo!

u Hronika od
Cicak – Sve za skolu

Ako ima onih koji se ne sećaju nemilog događaja u oktobru prošle godine kada je Amerikanac Lukas V. (17) izbo košarkaša KK Beko Toma Ćulafića može se podsetiti u našem članku tada pisanom.

U novoj godini priča je dobila epilog. I to kakav!

Pre tri dana postupak je protiv ovog mladića je obustavljen i određena je vaspitna mera da se izvini Tomu koga je izbo. Sramota je mala reč za ovakvu presudu.

Amerikanci izboli košarkaša KK Beko na Kalemegdanu-2015

Gledajući ceo proces ovakav kraj se i mogao naslutiti. Na poslednjem sastanku učesnika u postupku tužilaštvo je prvo prekvalifikovao napad koji je tretiran kao pokušaj ubistva u nanošenje lakih telesnih povreda uz ponudu okrivljenom da prizna krivicu.

  Amerikanci izboli košarkaša KK Beko na Kalemegdanu

Takođe je navedeno da je Ćulafić zadobio povrede neidentifikovanim predmetom iako je sudski veštak izneo mišljenje da se radi o nožu, perorezu, ili nekom sličnom predmetu.

Sud je predložio na kraju da se Lukas V. izvini Tomu na šta će on pristati ali samo uz uslov da se i Tomo njemu izvini. E to je stvarno bahatost i iživljavanje ovog maloletnika i njegovih branioca! Dokaz da pravda ne postoji već vlada zakon jačeg.

Ova priča oslikava odnos moći u svetu i daje nam odličan primer kako se razni sporovi rešavaju. Zakon nije za svakog isti i to je jasno. Velika sramota za državu Srbiju koja se pokazala ponizno i nije uzela u zaštitu svog građanina ni u jednom trenutku!

  Nema kasnijeg polaska na liniji 104 jer ima malo putnika!

Foto: Kurir

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh