in

Amerikanci izboli košarkaša KK Beko na Kalemegdanu

Amerikanci izboli košarkaša KK Beko na Kalemegdanu-2015

Košarkaš KK Beko Tomo Ćulafić (19) iz Beograda uboden je nožem blizu srca pošto su ga u noći između subote i nedelje na Kalemegdanu napala četvorica državljana SAD.

Mladić je prebačen u Urgentni centar, a jedan od napadača Lukas S. (18) zadržan je u pritvoru zbog pokušaja ubistva.

Sreto Ćulafić rekao je njegov sin šetao s dvojicom prijatelja kad ih je presrelo šest Amerikanaca.

“Kad su Tomo i drugari odlučili da krenu kući, naleteli su na grupu Amerikanaca. Oni su im tražili marihuanu, a kako je naš Tomo zakleti protivnik droga, rekao im je da nemaju, a verovatno i da se sklone. Amerikanci su počeli da ih provociraju i nastala je tuča, tokom koje su oni potegli nož”, kazao je Sreto Ćulafić.

Otac kaže i da Tomo nije ni primetio da je uboden i da je to shvatio tek kad je video krvav džemper. Čim se to desilo Amerikanci su se dali u beg.

Amerikanci izboli košarkaša KK Beko na Kalemegdanu-2015

“Predosećao sam da nešto nije u redu. Pre nego što su ga uboli, poslao sam mu poruku, ali nije mi odgovarao, što mi je bilo sumnjivo. Deset minuta kasnije pozvao me je i rekao: ‘Tata, ja sam uboden na Kalemegdanu’, i onda se veza prekinula. Nakon toga su me pozvali iz Hitne”, rekao je otac.

Tomo Ćulafić je jesenas krenuo u visoku elektrotehničku školu.

“On je dobar dečko, nije imao nikakve sukobe, ne izlazi po splavovima, sportista je od devete godine. To veče je žurio da se vrati kući kako bi učio jer u utorak ima kolokvijum”, kazala je Tomina majka Željka.

Tomina majka je dodala da je njen sin na intenzivnoj nezi i van životne opasnosti. Ima bolove i teško se pomera, ali svestan je i dobro se oseća.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Meštani Crvenke loše gađaju jer bacaju smeće oko kontejnera - 2015

    Meštani Crvenke ne bacaju smeće u kontejner već na ulicu

    OPET! Lančani sudar na Pančevačkom mostu