in

Ispred pekare „Roma“ od jutros se okuplja i podrška i protivnici

Ispred pekare „Roma“ u Borči, oko koje se prethodnih dana podiglo mnogo prašine u javnosti, danas već oko 9.00 časova počelo okupljanje građana koji su došli da podrže vlasnika ove pekare.

Vlasnik Mon Gjuraj najavio je da će do 14.00 časova deliti besplatno pecivo svim Borčanima, ali i drugim Beograđanima koji su došli da mu pruže podršku. Ipak, bilo je i onih koji nisu bili oduševljeni ovim „hepeningom“, kao i manjih provokacija.

Među okupljenima polako su pristizali i političari, a prvi od svih viđen je Balša Božović (Demokratska stranka). Kasnije su mu se priključili Borko Stefanović i Marinka Tepić, za njima i Dobrica Veselinović (Ne davimo Beograd). Na kraju je stigao i Sergej Trifunović koji se izgrlio sa Đurom.

Ipak, ima i onih koji ne gledaju blagonaklono na današnje okupljanje. Prekoputa pekare „Roma“, iz predostrožnosti, primetne su i manje policijske snage, ali se oko 10.30 časova pojavio i određeni broj sugrađana koji su očigledno protiv današnje manifestacije.

Apelujemo još jednom na sve sugrađanje da se suzdrže od bilo kakvog oblika nasilja i da svoje stavove iskažu dostojanstveno i mirno.

Foto: Blic

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Biblioteke osnovnih škola u Borči, Krnjači i Kotežu dobile nove knjige

U Stočarsko-veterinarskom centru u Krnjači rasulo