in

Imlek se odazvao apelu Svratišta za decu za donaciju tople odeće i obuće

Svratište za decu nedavno je uputilo apel svima koji su raspoloženi i spremni da pomognu. Objavljeno je kako su deci u svratištu najpotrebnije topla zimska garderoba i obuća, kao i kape, šalovi i rukavice, i tople čarape.

Kompanija Imlek odazvala se apelu za pomoć koji je uputilo Svratište za decu povodom nedostatka zimske garderobe neophodne štićenicima ove ustanove. Poslednje dane u godini svi provodimo u prazničnoj atmosferi darujući poklone najdražima, pa je u skladu sa tim Imlek odlučio da pruži pažnju onima kojima je najpotrebnija.

Imlek je obradovao mališane novogodišnjim paketićima sa omiljenim Moja Kravica mlekom. Pored toga, kako bi ih pripremio za nadolazeće zimske čarolije, Imlek je svakom štićeniku Svratišta poklonio zimske rekvizite poput kapa, šalova i rukavica, koji su im najpotrebniji u nadolazećim hladnim danima.

„Kraj godine donosi najlepše radosti kada se porodica i prijatelji okupljaju i međusobno daruju, i zato nas posebno raduje da ovu godinu ispratimo tako što ćemo uveseliti decu koja takve trenutke ne mogu da provedu na isti način, pa svoje utočište pronalaze u Svratištu, jedinom mestu u Beogradu u koje deca koja žive na ulici mogu da dođu, ručaju i prenoće, ali i provedu praznike.“ – izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Pozivamo sve kompanije, ali i sugrađane, da pomognu Svratište za decu koliko im dozvoljavaju njihove mogućnosti.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Na silasku sa Pupinovog mosta eksplodirao „mercedes“ u pokretu

    Počinje prvi deo zimskog raspusta, u škole od 09. januara