in

I ovo jutro KOLAPS na Pančevcu

Ove nedelje gotovo svakog jutra imali smo problem sa prelaskom Pančevačkog mosta. Čak i jutros došlo je do velikog zastoja a kolona duž Zrenjaninskog puta sve je duža.

Prvo smo nedelju započeli velikim kolapsom kada se na silazu s mosta nakupila velika količina vode i usporila saobraćaj a potom se i na samom mostu pokvario jedan automobil što je sve zajedno prouzrokovalo kolonu vozila duž Zrenjaninskog puta sve do stanice „Sebeš mokri“.

U utorak, u skoro isto vreme došlo je do zastoja na mostu iz nepoznatog razloga a slično se dešava i jutros.

Jedan sugrađanin koji je jutros išao u smeru ka levoj obali fotografisao je kolonu vozila na Pančevačkom mostu.

Kolona je nastala zbog pokvarenog automobila na delu saobraćajnice u smeru ka gradu a nekoliko metara po silasku sa Pančevačkog mosta.

Situacija se menja iz minuta u minut. Čas je prohodna jedna traka, čas su obe blokirane ali vi svakako možete pratiti stanje na našim kamerama.

Prema najnovijim informacijama koje smo dobili od svojih sugrađana, osim kvara u međuvremenu je došlo i do dva udesa na mostu – jedan se odigrao na usponu na most a drugi na kraju mosta.

Apelujemo na vozače da budu strpljivi i oprezni kako ne bi došlo do još nekog incidenta koji bi dodatno otežao saobraćaj a onima koji još nisu krenuli za grad i kojima odgovara preporučujemo da koriste Pupinov most kao alternativu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Odvedite svoje dete na sportske radionice

    OPREZ: Zmija primećena sinoć u Borči-2015

    OPREZ: Zmija primećena sinoć u Borči