in

Humanitarno muzičko veče u Borči za malu Helenu Gavran

Četvorogodišnja Helena boluje od malignog tumora malog mozga, dane provodi na klinici u Francuskoj, gde je trenutno na lečenju. Oko cilja da pomogne ovoj devojčici okupila se cela Srbija, pa i sugrađani sa leve obale.

Poštovani prijatelji i ljudi dobroga srca, humanitarno udruženje „Vučje srce“ vas poziva da nam se pridužite u četvrtak 14. novembra od 19.00 časova, u restoranu „Petrove verige“. Okupićemo se da pomognemo maloj Heleni Gavran da se sakupi novac za njeno lečenje u Francuskoj.

Kako stoji u najavi ovog događaja, uz vrhunski izbor narodne i krajiške muzike i odličan provod u ovom restoranu, sugrađani će moći da doniraju pomoć u skaldu sa svojim mogućnostima.

Ulaznica za humanitarno muzičko veče iznosi 500 dinara, a sav prihod od prodaje ulaznica, kao i donacije posetilaca, biće uplaćeni za lečenje male Helene.

Učešće u ovoj humanitarnoj akciji do sada je potvrdio veliki broj muzičkih izvođača, i to ne samo iz Srbije. Sav „bakšiš“ koji izvođači dobiju tokom ove večeri, takođe će biti uplaćen za Helenino lečenje.

Restoran „Petrove verige“ nalazi se u ulici Ivana Milutinovića 108, u naselju Borča.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Delovi Ovče danas će biti bez struje zbog planiranih radova

    Najavljeno ispiranje vodovodne mreže u Glogonjskom Ritu