Humanitarni koncert "Šopen kao inspiracija" za Vuka
Humanitarni koncert "Šopen kao inspiracija" za Vuka

Humanitarni koncert „Šopen kao inspiracija” za Vuka

u Kultura

Humanitarni koncert „Šopen kao inspiracija” biće održan 1. marta u Domu vojske Srbije sa početkom u 20 h. Sva prikupljena sredstva biće namenjena Vuku Lojkoviću koji boluje od cerebralne paralize.

U okviru beogradskog „Šopen festa” koji organizuje Muzička škola „Stanković” sa mnogbrojnim značajnim partnerima biće održan humanitarni koncert „Šopen kao inspiracija”.

Sva sredstva prikupljena na koncertu namenjena su lečenju malog Vuka Lojkovića koji boluje od cerebralne paralize. Ulaznica na koncert je dobrovoljni prilog publike.

„Šopen kao inspiracija” predstavlja publici muziku Frederika Šopena na drugačiji način u aranžmanima za različite instrumente i dela savremenih srpskih kompozitora, inspirisana stvaralaštvom Frederika Šopena.

Beogradski „Šopen fest” okupiće u Beogradu mnoge poznate umetnike koji će otvorenog srca i inspirisani Šopenovim delom zabavljati publiku i skupiti dobrovoljni prilog za našeg Vuka.

Za Vuka Lojkovića je otvoren i novi broj – 7553, na koji možete slati praznu poruku i pomoći Vuku da ozdravi. Cena poruke je 100 dinara.

Sada je na nama da učinimo nešto! Pokažimo da smo ljudi, saosećajni, brižni i humani i podržimo humanitarni koncert 1. marta u Domu vojske sa početkom u 20 h.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.