in

Haos zbog tri sudara – dva na Pančevcu a jedan na Zrenjanincu!

Na Pančevačkom mostu, jutros oko 7 h, došlo je do lančanog sudara koji je prouzrokovao kolonu vozila čak od „Auto Čačka“. Oko 8 h došlo je do sudara automobila i motora kod „Mol“ pumpe. Već nekoliko minuta kasnije, desio se i treći sudar na Pančevačkom mostu.

Jutro na levoj obali Dunava počelo je gužvom i kolonom vozila jer su se desila čak tri udesa u roku od dva sata.

Na Pančevačkom mostu, u smeru ka centru grada, došlo je do lančanog sudara tri automobila, i do stvaranja velike kolone vozila koja se prostirala do „Auto Čačka“.

Kod „Mol“ pumpe na Zrenjaninskom putu, došlo je do sudara automobila marke „Golf“ i motora. Naime, vozač automobila je krenuo ka gradu ali je zbog gužve odustao i zaokrenuo preko duple pune da se vrati nazad, a u tom momentu je naleteo motor koji je suprotnom trakom obilazio kolonu! Šta reći za ovakvu bahatost?

zrenjaninac-guzva-2014-06-062

Samo nekoliko minuta kasnije, desio se i treći sudar na levoj obali, odnosno drugi na Pančevačkom mostu. Sasvim dovoljno za stvaranje haosa u saobraćaju!

Mnogi sugrađani su odličili da jutros „protegnu noge“ do škole ili posla jer je stvarno lepo vreme za šetnju a autobusi su zagušljivi. Iskreno se nadamo da će nastavnici i profesori, kao i poslodavci, imati dovoljno strpljenja dok se ne završi most Zemun-Borča

Gužva na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu još uvek traje. Pogledajte kamere.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ovaj sa golfom se baš “ bahatio “ – pravi polukružno preko duple bele linije, a po njegovom položaju bi se reklo da je polukružno započeo iz krajnje desne! Još će možda da ispadne kriv ovaj sa skuterom koji je verovatno bežau u levo u pokušaju da ga izbegne !

Prvi muslimanski džemat i mesdžid u Borči

Prvi muslimanski džemat i mesdžid u Borči

Ukinuti besplatni udžbenici za osnovce

Besplatni udžbenici za osnovce od 1. do 4. razreda