Haos na Pančevačkom mostu zbog sanacije - 22.06.2013
Haos na Pančevačkom mostu zbog sanacije - 22.06.2013

Haos na Pančevačkom mostu zbog sanacije rampe

u Vesti

Zbog sanacije silazne rampe na Pančevačkom mostu jedna traka je zatvorena, pa su se u smeru ka gradu stvorile ogromne gužve koje traju skoro čitav dan.

Naime, silazna rampa na Pančevačkom mostu ka Bulevaru despota Stefana je oštećena i potrebno je sanirati “gumeni tepih” na istoj.

Problem je u tome što je traka zatvorena a tokom prepodneva nije uopšte bilo radnika. Iz Puteva Srbije kažu da nije u pitanju mali kvar ali da će biti otklonjen do kraja dana.

„Prvo je postavljena privremena saobraćajna signalizacija na delu na kom je oštećen “gumeni tepih” mosta, a ekipe su izašle na teren da utvrde u čemu je problem. Budući da ta sanacija nije mali posao, bilo je potrebno neko vreme da se radnici pripreme i donesu potrebne alate“, reklo je odeljenje za odnose sa javnošću iz Puteva Srbije.

Pojedini automobili su zbog visokih temperatura čak i “prokuvali”, što je dodatno usporilo već otežan saobraćaj.

Nezadovoljni građani se žalili novinskim redakcijma jer nisu mogli da se pomere s mesta, zaglavljeni u koloni, bez vode. Među putnicima, kao i inače, bilo je i dece, a ogorčenje je kulminiralo kada su na zatvorenoj traci za saobraćaj videli samo policajce – ne i radnike.

Nadamo se da će ispuniti obećano, jer biti u koloni nekoliko sati nije ni malo humano sada kada su tropske vrućine u Beogradu.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH