in

Fudbalski prenos na otvorenom danas zatvara centar grada

U okviru organizovanog prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu na Trgu Nikole Pašića, gde je postavljen veliki video-bim, u toku današnjeg popodneva je predviđeno zatvaranje ulica koje okružuju Trg Nikole Pašića.

Od 14.00 do 20.00 časova za saobraćaj će biti zatvorena ulica Trg Nikole Pašića na delu od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija, kao i Dečanska na delu od Trga Nikole Pašića do Teraziskog tunela.

Nije jasno zašto ulice nisu zatvorene sve do 22.00 časa, kada se igra derbi dana.

Zbog zatvaranja navedenih ulica doći će i do promene trasa linija javnog prevoza:

* Vozila sa linija 24, 26, 27, 37 i 44 će se umesto preko Trga Nikole Pašića, na delu trase od ulice Kneza Miloša do Trga republike, kretati Takovskom, Svetogorskom i Makedonskom ulicom.

* Vozila sa linije 58 će se umesto preko Trga Nikole Pašića, na delu trase od ulice Kneza Miloša do Bulevara despota Stefana, kretati Takovskom, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana.

* Vozila sa linija EKO 1 će od Vukovog spomenika saobraćati ulicama Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Svetogorskom (u suprotnom smeru Nušićevom), Makedonskom, Dečanskom i dalje redovnom trasom.

Mundijalski trg

Za sada još nema informacija od nadležnih gradskih službi da li će ovakva praksa biti zadržana tokom celog Svetskog prvenstva u Rusiji, koje traje do sredine jula, ili eventualno samo kada se ubuduće budu igrale utakmice naše reprezentacije, kao što će biti slučaj u nedelju u 14.00 protiv Kostarike.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Deo leve obale večeras bez vode zbog radova na mreži

Sutra u večernjim časovima otvaranje Vidovdanskog turnira