in

Filmsko bekstvo i hapšenje sinoć u Borči

Prema informacijama koje smo dobili od naših sugrađana, sinoć se u Borči odvijala prava drama. Nakon filmskog bekstva automobilom marke Mazda, više počinioca je uhapšeno.

Kako su nam rekli sugrađani, sve se odvijalo sinoć oko 18.30, u ulici Dušana Maksima u Borči. Više muških osoba pokušalo je da pobegne od policije, koja je prethodno pokušala da ih uhapsi.

U ovom begu, izgubili su kontrolu nad vozilom koje je završilo u betonskoj ogradi jedne porodične kuće. Ali, poteri nije bio kraj, jer su osumnjičeni i tada pokušali da pobegnu, pa je usledila jurnjava po dvorištima porodičnih kuća u ovoj ulici.

Policajci iz policijske stanice Palilula, uspeli su da savladaju osumnjičena lica i da ih uhapse, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o osobama koje žive nedaleko od ove lokacije i koje su osumnjičene za pljačku.

Hitna pomoć je oko 21.00 čas dobila poziv da je policajac povređen u ulici Dušana Maksima u Borči, ali ga ekipa nije pronašla na terenu. Za sada nije potvrđeno da li je zaista bilo povređenih.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Nazire se rešenje za osvetljenje na Pupinovom mostu

Uskoro licitacije za prodajni prostor na gradskim pijacama