Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Filmsko bekstvo i hapšenje sinoć u Borči

u Hronika od
Tara – T2

Prema informacijama koje smo dobili od naših sugrađana, sinoć se u Borči odvijala prava drama. Nakon filmskog bekstva automobilom marke Mazda, više počinioca je uhapšeno.

Kako su nam rekli sugrađani, sve se odvijalo sinoć oko 18.30, u ulici Dušana Maksima u Borči. Više muških osoba pokušalo je da pobegne od policije, koja je prethodno pokušala da ih uhapsi.

U ovom begu, izgubili su kontrolu nad vozilom koje je završilo u betonskoj ogradi jedne porodične kuće. Ali, poteri nije bio kraj, jer su osumnjičeni i tada pokušali da pobegnu, pa je usledila jurnjava po dvorištima porodičnih kuća u ovoj ulici.

Policajci iz policijske stanice Palilula, uspeli su da savladaju osumnjičena lica i da ih uhapse, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o osobama koje žive nedaleko od ove lokacije i koje su osumnjičene za pljačku.

Zanimljivo:  Iz Dunava, kod Ade Huje, izvučeno telo muškarca

Hitna pomoć je oko 21.00 čas dobila poziv da je policajac povređen u ulici Dušana Maksima u Borči, ali ga ekipa nije pronašla na terenu. Za sada nije potvrđeno da li je zaista bilo povređenih.

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh