Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

EPILOG PRIČE: Zakucao se u parkiran automobil i pobegao!

u Hronika od
Tara – T2

Jutros smo na osnovu dojava sugrađana pisali o automobilu koji se zakucao u ogradu na Đurđenovcu u Borči. Iako smo pokušali da saznamo od policije šta se tačno dogodilo, na našu žalost više informacija nismo dobili.

Međutim, nakon naše objave obratio nam se sugrađanin Goran koji je bio očevidac ove saobraćajne nezgode. A epilog priče je sledeći, nepoznati vozač Vektre zakucao u parkiran automobil i pobegao, dok je parkiran automobil od siline udarca završio na ogradi.

– Auto koji je doleteo iz pravca Šopija se zakucao u parkiran auto, pritom ga je nabacio na ogradu i oštetio još jedan auto i kombi – tvrdi Goran. Vozač koji je izazvao udes je samo ubacio u rikverc i pobegao. Pošto je ostavljao trag ulja, dvoje sugrađana je krenulo u potragu za njim. Rezultat te potrage ne znam.

Prava je sreća da nije bilo povređenih. Samo minut pre saobraćajne nezgode, autobus na liniji 95 bio na stanici iz kog je izašao veliki broj putnika.

Zanimljivo:  Iz Dunava, kod Ade Huje, izvučeno telo muškarca

Iskreno se nadamo da će policija uhapsiti bahatog vozača, ako već nisu!

Povezane teme:

1 komentar

  1. Treba jedna policijska patrola stalno da bude na potezu oko Shoppija, ovde postaje divlji zapad, svako vece se cuje glasan zvuk automobila, motora kako jure po zrenjaninskom putu, lomljenje flasa, glasna muzika…

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh