in

Džejn Fonda i “Klub zadovoljnih žena” uskoro u bioskopima

(L-R) Candice Bergen, Diane Keaton in the film, BOOK CLUB, by Paramount Pictures

Trilogija 50 nijansi inače nije vrsta literature koju ove uspešne i inteligentne dame imaju običaj da čitaju , međutim…

Dajana (Diane Keaton) je postala udovica nakon 40 godina braka. Vivian (Jane Fonda) voli veze bez obaveza. Šeron (Candice Bergen) se još uvek oporavlja od deset godina starog razvoda. Kerolin (Mary Steenburgen) brak se raspada nakon 35 godina.

Od otkrivanja nove romanse do rasplamsavanja stare vatre, one nadahnjuju jedna drugu kako bi njihovo sledeće poglavlje učinile svojim najboljim poglavljem.

Diane Keaton, Candice Bergen, Jane Fonda, Mary Steenburgen

Fonda se nada da će gledaoci doći do istih zaključaka kao one: „Da se mladi ljudi ne trebaju bojati starenja, da nikada nije kasno i da uvek imate drugu priliku. Nito od nas nije savršen, ali smo svi dovoljno dobri. Do tih zaključaka smo došli snimajući ovaj film. Zato se pridružite klubu zadovoljnih žena .“

„Ovaj film je seksi i nadahnjuje jer su ove žene pronašle način da prebrode sve što većina žena u životu obično prolazi. Ponovo su otkrile sebe jer nije gotovo dok stvarno nije gotovo. To je bit.“

U glavnim ulogama ćemo gledati Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craiga T. Nelsona, Andyja Garciu i Dona Johnsona.

Film “Klub zadovoljnih žena” u bioskope dolazi 31. maja a u distribuciji Blitz Filma

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Mirijevci nas naučili kako zbuniti i sprečiti izvršitelje

    „Bela čaplja“ organizuje čišćenje priobalja za pomoć malom Jovanu