Dogodine novih 100 autobusa, a nama nada za starim

u Vesti od

Gotovo svakodnevno se susrećemo sa problemima u javnom gradskom prevozu. Koje godišnje doba nije ni važno jer kod nas je uvek nekako kontra.

Zimi duva na sve strane, a grejanje ne radi, dok leti umesto klime, kojih uzged nema u pola autobusa, dogodi se da radi grejanje.

Neretko se u autobusima na levoj obali događa da autobus prokišnjava, pa umesto da se vozimo kako dolikuje, mi samo što ne raširimo i kišobrane da ne pokisnemo u autobusu.

Naravno ovo se ne događa u autobusima koji voze po centru, već onima van. Upravo je gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio nabavku 100 novih autobusa naredne godine, stoga nam ostaje nada da će sadašnji autobusi iz centra biti premešteni dogodine na levu obalu.

Zanimljivo:  Pravoslavni vernici danas proslavljaju jesenji Krstovdan

Mali još ističe problem sa klima uređajima u autobusima i kaže da je u razmatranju i nabavka elektrobuseva.

Verujemo da su građani leve obale skromni i ne tražimo previše, već u prvom redu ispravne autobuse, koji ne prokišnjavaju i imaju osnovne uslove za prevoz svih nas.

Foto: Autobus 106

Mi ćemo svakako ispratiti sledeće godine i nadati se da će nadležni nešto učiniti povodom „krševa“ koji voze na pojedinim linijama na levoj obali.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.