in

Dečija nepromišljenost dovela do panike u Krnjači i Kotežu

Maloletna A. K. (15), koja je 22. decembra prošle godine prijavila da su dvojica muškarca pokušala da je siluju u naselju Kotež, priznala je policiji da je sve slagala.

Nedugo nakon ovog događaja, na autobuskim stajalištima u Krnjači i Kotežu osvanuli su plakati koji upozoravaju sugrađane da čuvaju svoju decu, što se viralno proširilo i društvenim mrežama, čime je stvorena panika među sugrađanima.

Slika plakata u Krnjači

Vest o ovim upozorenjima brzo je stigla i do nas, ali pošto su plakati bili anonimni i informacije nije bilo moguće proveriti, odlučili smo da ovu vest ne objavlmo dok policija ne proveri sve navode, kako se ne bi stvarala panika koja je potencijalno i neosnovana.

Pokazalo se da smo doneli ispravnu odluku, jer policija je danima istraživala tvrdnje da su devojčici prišla dvojica muškaraca, te da su pokušali da je siluju.

Lekarski pregled je pokazao da devojka nije imala nikakve povrede koje mogu ukazati da je neko pokušao da je seksualno napastvuje.

Na kraju, posle istrage koja je trajala duže od dve nedelje, devojka je priznala da niko nije pokušao da je siluje, ta da je sve izmislila.

Za sad nije poznato zašto je izmislila tako gnusne optužbe, ali se ne odbacuje mogućnost da je to uradila zbog nesređenih porodičnih odnosa.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Muškarac lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi u Borči

    Hoćemo li konačno dobiti kanalizaciju?