Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

OBEĆANJE! Za 4 godine ćemo biti najbolja opština u Beogradu

u Društvo od
Tara – T2

Naša opština Palilula, teritorijalno najveća opština u Beogradu i Srbiji, ima najmlađe rukovodstvo.

Naime, predsednik ove opštine, Aleksandar Jovičić iz SNS-a, koji je na tu funkciju postavljen pre mesec dana, ima samo 29 godina. Ne samo što je Jovičić najmlađi predsednik opštine u Srbije ikada već ima i najmlađi kabinet.

Tako u njegovom timu najbližih saradnika niko nije stariji od 35 godina. A tim čine zamenik predsednika opštine dr Darko Paunović iz SRS-a, koji je doktor medicine, kao i pomoćnici Miloš Aleksić, doktorand FPN-a i Stanko Gujaničić, diplomirani socijalni radnik, a šefica Informativne službe je Tijana Jevtić, master kulturologije. Svi oni su tek zakoračili u tridesete.

Šef kabineta, Đorđe Aleksić, završio je albanski jezik i književnost i master iz kulture na FPN-u, a njegova zamenica, Marija Drmanić, ekonomista je. Oboje će ove godine napuniti 35 godina.

Zanimljivo:  Danas je Aranđelovdan, jedna od najčešćih slava kod Srba

Sam Jovičić izuzetno je ponosan na činjenicu da ima mlađani tim, te je opisao rukovodstvo opštine citirajući nekadašnjeg britanskog premijera.

– Čuveni britanski premijer Bendžamin Dizraeli rekao je da su sve velike stvari napravili mladi, tako da odgovorno tvrdim da je naša mladost prednost i da ćemo za četiri godine od Palilule napraviti najbolju opštinu u Beogradu – poručio je Jovičić.

Saglasni smo sa činjenicom da na mlađima svet ostaje, ali moramo da upamtimo obećanje koje je dao naš predsednik opštine, iako nije naglašeno u čemu ćemo to biti najbolji.


Povezane teme:

1 komentar

  1. Није било никог из “мале” српске историје да цитира господин Јовичић, него је мора да цитира британца.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Društvo

Idi na Vrh