in

OBEĆANJE! Za 4 godine ćemo biti najbolja opština u Beogradu

Naša opština Palilula, teritorijalno najveća opština u Beogradu i Srbiji, ima najmlađe rukovodstvo.

Naime, predsednik ove opštine, Aleksandar Jovičić iz SNS-a, koji je na tu funkciju postavljen pre mesec dana, ima samo 29 godina. Ne samo što je Jovičić najmlađi predsednik opštine u Srbije ikada već ima i najmlađi kabinet.

Tako u njegovom timu najbližih saradnika niko nije stariji od 35 godina. A tim čine zamenik predsednika opštine dr Darko Paunović iz SRS-a, koji je doktor medicine, kao i pomoćnici Miloš Aleksić, doktorand FPN-a i Stanko Gujaničić, diplomirani socijalni radnik, a šefica Informativne službe je Tijana Jevtić, master kulturologije. Svi oni su tek zakoračili u tridesete.

Šef kabineta, Đorđe Aleksić, završio je albanski jezik i književnost i master iz kulture na FPN-u, a njegova zamenica, Marija Drmanić, ekonomista je. Oboje će ove godine napuniti 35 godina.

Sam Jovičić izuzetno je ponosan na činjenicu da ima mlađani tim, te je opisao rukovodstvo opštine citirajući nekadašnjeg britanskog premijera.

– Čuveni britanski premijer Bendžamin Dizraeli rekao je da su sve velike stvari napravili mladi, tako da odgovorno tvrdim da je naša mladost prednost i da ćemo za četiri godine od Palilule napraviti najbolju opštinu u Beogradu – poručio je Jovičić.

Saglasni smo sa činjenicom da na mlađima svet ostaje, ali moramo da upamtimo obećanje koje je dao naš predsednik opštine, iako nije naglašeno u čemu ćemo to biti najbolji.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Није било никог из „мале“ српске историје да цитира господин Јовичић, него је мора да цитира британца.

Najezda komaraca: Strah od prenošenja virusa Zapadnog Nila

SUGRAĐANI OPREZ! Na levoj obali izolovan virus zapadnog Nila

Počinje kombinovano zaprašivanje komaraca iz vazduha i sa zemlja

Moguće zaprašivanje iz vazduha zbog zaraženih komaraca