Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Danas svi na finale Vidovdanskog turnira 2014

Danas svi na finale Vidovdanskog turnira 2014!

u Vesti od
Tara – T2

Danas se završava Vidovdanski turnir 2014. u Borči. Utakmice su bile zanimljive i kvalitetne a sam turnir dobro posećen, iako se igra u periodu dok traje Svetsko prvenstvo u fudbalu u Brazilu.

Borba za pobednika turnira počinje utakmicom za treće mesto u 17.45, a finalna utakmica i nadmetanje za prelazni pehar, dar sportskog lista „Sport”, u 19.30.

Svi favoriti su ispali pre očekivanja od „nazovi” autsajdera. Jedino je Adaneks opravdao tu ulogu i došao do finala kao i prošle godine.

Vidovdanski turnir je i ovde godine obeležilo dosta dobrih ekipa, poznatih fudbalera i veoma jakih grupa. Na turniru su učestovali Dejan Milovanović, Nenad Krstičić, kao i drugi poznati igrači malog fudbala. Iako vreme nije išlo na ruku i nekoliko dana ometalo igrače da pokažu pravo znanje, doigravanja su prošla u lepom vremenu za fudbalicu.

Prvi polufinale je obeležila ekipa Kafe Boss koja je bila konkretnija od protivnika jer su delovali kao ekipa koja zna šta hoće. U ekipu do pobede i finala je vodio mladi Saša Zdjelar (19 godina), nova nada srspkog fudbala, za sve one koji ne znaju on je prošle godine potpisao ugovor sa Olimpijakosom.

Zanimljivo:  U Kotežu pala kapija na petogodišnju devojčicu

Drugi finalista, ekipa Adaneks, i ovog puta je igrala svoju nadaleko poznatu igru smireno i tehnički korektno, što im se na kraju isplatilo protiv veoma dobre ali mlade ekipe Menjačnice Kodeks, sa igračima pred kojima je sigurna budućnost. Upravo je ova utakmica bila najbolji primer i još jednom je dokazano da se futsal (mali fudbal) dosta razlikuje od klasičnog velikog fudbala.

3. mesto
MečDatum – VremeRezultat
5128.jun 17:45Samo vas gledamoMenjačnica Kodeks

Finale – 22. Trofej Vidovdana
MečDatum – VremeRezultat
5228.jun 19:30Kafe BossAdaneks

Prema dosadašnjim utakmicama, čeka nas uzbudljivo finale, Adaneks je već pobedio Kafe Bos u grupi, ali su igrači Kafe Bosa željni osvete, što nam daje za pravo da danas očekujemo odličnu utakmicu.

Zanimljivo:  Inspekcija ipak naterala Aman da u Krnjači počisti za sobom!

Ništa manje zanimljivo neće proći ni borba za 3. mesto, gde očekujemo dosta golova, trčanja i dobrih poteza. Obe ekipe su tehnički dobro potkovane i veoma „ubojite“. Ekipa Samo vas gledamo u svom sastavu ima jednog od najboljih igrača turnira i najboljeg strelca, Ivana Damjanovića, koji iz godine u godinu ima sve više obožavalaca među ljubiteljima malog fudabala.

Između dve utakmice nas očekuje i zanimljiv program, stoga pozivamo sve građane Leve odbale da uveličaju jedan od najvećih turnira u malom fudbalu u Srbiji.

Danas nas definitivno očekuju četiri dobre utakmice – dve na Svetskom prvenstvu u fudbalu i dve na Vidovdanskom turniru, a i satnica nam ide na ruku pa nakon završetka utakmice Brazil – Čile, svi na finale Vidovdanskog turnira!

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh