in

Danas svi na finale Vidovdanskog turnira 2014!

Danas svi na finale Vidovdanskog turnira 2014

Danas se završava Vidovdanski turnir 2014. u Borči. Utakmice su bile zanimljive i kvalitetne a sam turnir dobro posećen, iako se igra u periodu dok traje Svetsko prvenstvo u fudbalu u Brazilu.

Borba za pobednika turnira počinje utakmicom za treće mesto u 17.45, a finalna utakmica i nadmetanje za prelazni pehar, dar sportskog lista „Sport“, u 19.30.

Svi favoriti su ispali pre očekivanja od „nazovi“ autsajdera. Jedino je Adaneks opravdao tu ulogu i došao do finala kao i prošle godine.

Vidovdanski turnir je i ovde godine obeležilo dosta dobrih ekipa, poznatih fudbalera i veoma jakih grupa. Na turniru su učestovali Dejan Milovanović, Nenad Krstičić, kao i drugi poznati igrači malog fudbala. Iako vreme nije išlo na ruku i nekoliko dana ometalo igrače da pokažu pravo znanje, doigravanja su prošla u lepom vremenu za fudbalicu.

Prvi polufinale je obeležila ekipa Kafe Boss koja je bila konkretnija od protivnika jer su delovali kao ekipa koja zna šta hoće. U ekipu do pobede i finala je vodio mladi Saša Zdjelar (19 godina), nova nada srspkog fudbala, za sve one koji ne znaju on je prošle godine potpisao ugovor sa Olimpijakosom.

Drugi finalista, ekipa Adaneks, i ovog puta je igrala svoju nadaleko poznatu igru smireno i tehnički korektno, što im se na kraju isplatilo protiv veoma dobre ali mlade ekipe Menjačnice Kodeks, sa igračima pred kojima je sigurna budućnost. Upravo je ova utakmica bila najbolji primer i još jednom je dokazano da se futsal (mali fudbal) dosta razlikuje od klasičnog velikog fudbala.

3. mesto
Meč Datum – Vreme Rezultat
51 28.jun 17:45 Samo vas gledamo Menjačnica Kodeks

Finale – 22. Trofej Vidovdana
Meč Datum – Vreme Rezultat
52 28.jun 19:30 Kafe Boss Adaneks

Prema dosadašnjim utakmicama, čeka nas uzbudljivo finale, Adaneks je već pobedio Kafe Bos u grupi, ali su igrači Kafe Bosa željni osvete, što nam daje za pravo da danas očekujemo odličnu utakmicu.

Ništa manje zanimljivo neće proći ni borba za 3. mesto, gde očekujemo dosta golova, trčanja i dobrih poteza. Obe ekipe su tehnički dobro potkovane i veoma „ubojite“. Ekipa Samo vas gledamo u svom sastavu ima jednog od najboljih igrača turnira i najboljeg strelca, Ivana Damjanovića, koji iz godine u godinu ima sve više obožavalaca među ljubiteljima malog fudabala.

Između dve utakmice nas očekuje i zanimljiv program, stoga pozivamo sve građane Leve odbale da uveličaju jedan od najvećih turnira u malom fudbalu u Srbiji.

Danas nas definitivno očekuju četiri dobre utakmice – dve na Svetskom prvenstvu u fudbalu i dve na Vidovdanskom turniru, a i satnica nam ide na ruku pa nakon završetka utakmice Brazil – Čile, svi na finale Vidovdanskog turnira!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Danas akcija suzbijanja komaraca na Levoj obali

Na Lisičijem Jarku pilot zakucao avion

Na aerodromu Lisičji jarak pilot zakucao avion