in

Da vaš engleski zasija – Sunshine škola stranih jezika

Du ju spik inglis? Jes, ali pomalo - Sunhine škola stranih jezika - 2016

Koliko puta vam se dogodilo da odete na letovanje i da vam je pored maternjeg zatrebao i drugi jezik, pa ste umesto toga često koristili pantomimu?

Pored toga što vam može zatrebati na letovanju, poznavanje stranog jezika će omogućiće vam da lakše pronađete posao. S druge strane, do novih saznanja i informacija brže ćete doći ako poznajete strani jezik.

Kao i za sve u životu i učenje jezika zahteva da izdvojimo vreme, pokažemo čvrstu volju i strpljenje, i nikako ne odustajemo.

Stoga, eto nas pred našom narednom preporukom, a to je Sunshine škola stranih jezika, jedna od prvih privatnih škola stranih jezika na levoj obali Dunava.

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezikaSunshine škola stranih jezika nalazi se na adresi Bratstva i jedinstva 39, u blizini budućeg šoping centra Shoppi u Borči.
Oni uspešno rade već 13 godina i to sa istim entuzijazmom, ali i dubokim uverenjem da motivacija, pozitivne emocije i prijatna atmosfera doprinose upravo toj tradiciji uspešnog ovladavanja stranim jezicima.

Lako je raditi posao koji voliš, zar ne?

Oni vole svoj posao i obožavaju da komuniciraju na stranom jeziku, a trude se da strani jezik dominira u učionici tokom celog časa, čak i na nižim nivoima. Osluškuju polaznike i ljude u okruženju i zato konstantno usavršavaju i proširuju svoju ponudu novim kursevima i jezicima.

Ono čime se ponose i diče je to što njihovi polaznici već nekoliko godina zaredom postižu odličan uspeh na Kembridž ispitima!

Potvrda kvaliteta Sunshine škole stranih jezika je diploma koju smo videli na zidu odnosno priznanje od Britanskog Saveta za broj studenata koji su položili jedan od međunarodno priznatih Kembridž ispita.

Engleski doručak spremate na času – fantastično i ukusno 😉

Nastava, mada bismo mi pre rekli „predstava“ jer u njoj polaznici uživaju, prilagođena je svim uzrastima, a uvek se svi u školi trude da bude zabavna i inspirativna.

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika

U cilju da svim studentima škola ponudi najbolje i najkreativnije rešenje za učenje jezika, u toku časova koriste se slike, muzika, humor, kao i telesni pokreti, umetničko izražavanje kroz razne projekte, glumu i konkretno životno iskustvo npr. spremanje raznih engleskih jela na času.

Sve ove aktivnosti osmišljene su tako da podstaknu polaznike da govore, ali i da se opuste. Da, što bi se reklo, “počnu da razmišljaju na engleskom” i prepuste se priči o svakodnevnim temama koje su njima zanimljive.

Ne brinite i profesori uče

Pored polaznika koji uče jezike, svi profesori Sunshine škole stranih jezika se, takođe konstantno usavršavaju kako bi održali korak sa najnovijim metodama u učenju jezika – što je za svaku pohvalu.

Kažu da samo ako je nastava kvalitetna škola može održati visoke standarde u držanju nastave dok roditelji i đaci dobijaju redovne izveštaje o radu i napretku.

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika

Jedinstveno za Sunshine školu stranih jezika je to što je direktor za nastavu Jonathan Pendlebury, inače lektor na Filološkom fakultetu u Beogradu, sa preko 20 godina iskustva u predavanju u školama stranih jezika u Srbiji i inostranstvu i koji je autor serije udžbenika Enjoying English.

Šta reći osim – svaka čast!

Ko sve može da “uči” u Sunshine školi stranih jezika

Sunshine škola stranih jezika zbog svojih polaznika u ponudi ima nekoliko kurseva. Sunshine Playschool (zabavište) su kursevi namenjeni deci od 3 do 6 godina starosti.

Na ovom kursu dete je u centru i aktivni učesnik u procesu učenja. Nastava je organizovana na principima holističkog obrazovanja, što se prvenstveno odnosi na uključivanje u proces učenja svih delova detetove ličnosti, a posebna pažnja pridaje se pozitivnim emocijama i telesnom pokretu. Osim govora, dosta se koristi i muzika – jednostavne melodije i ritmovi. Nastavnik koristi i gitaru, a deca udaraljke, činele i daire. Sve ovo doprinosi tome da deca usvajaju strani jezik onako kako usvajaju i maternji – kroz igru i sa uživanjem.

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika

Pored kurseva za najmlađe postoje i posebni kursevi za osnovce i srednjoškolce. Naravno ne morate biti učenik ili student da biste naučili engleski jezik.

Zato postoje kursevi za odrasle koji su posebno prilagođeni njima a najveća prednost je što upravo njih drži izvorni govornik engleskog jezika.

U ponudi Sunshine škole stranih jezika su opšti kursevi engleskog jezika na svim nivoima i poslovni i konverzacijski kursevi, kao i individualna nastava za one stidljive.

Nama je izuzetno drago što Sunshine škola stranih jezika prati trendove, a dokaz je što u svojoj ponudi ima i kurseve poslovnog engleskog jezika za firme. Pa se nastava može organizovati kako u prostorijama škole tako i u prostorijama zainteresovanih preduzeća.

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika

Ovo je posebno interesantno za vlasnike firmi koji imaju kvalitetan i stručan kadar, ali sa slabijim poznavanjem engleskog jezika. Na ovaj način njima je omogućeno usavršavanje jezika, što će doprineti prevashodno firmi, ali i njima individualno.

Već smo pomenuli uspešnost njihovih polaznika na međunarodnim ispitima, ali šta stoji iza toga? Škola vrši pripremu kandidata za polaganje međunarodnih Kembridž ispita u Beogradu na nivoima FCE, CAE i CPE.

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezikaOd septembra školske 2015/16 godine Sunshine škola stranih jezika postala je pridruženi član Udruženja škola stranih jezika YALS, koje promoviše kvalitet u nastavi stranih jezika u skladu sa najvišim svetskim standardima.

Za one koji ne znaju ovo udruženje je pridruženi član EQUALS-a, vodeće svetske organizacije u akreditaciji institucija koje se bave podučavanjem jezika.

¿Habla usted español? & Sprichst du Deutsch?

Mnogobrojna istraživanja profesora i doktora otkrila su da znanje nekog stranog jezika poboljšava sposobnosti obavljanja više zadataka odjednom. Ljudi postaju fleksibilniji, razvijaju kritičko mišljenje i samim tim su u mogućnosti da se usavrše i u drugim akademskim oblastima.

I bez ovih istraživanja ozbiljna škola stranih jezika, kao što je Sunshine, u svojoj ponudi još nekoliko jezika pored engleskog.

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika

Ako želite da naučite španski jezik škola nudi kurseve za osnovce, srednjoškolce i odrasle, a profesorka je diplomirani filolog i poseduje međunarodno priznatu diplomu DELE.

Popularan jezik među Srbima je i nemački jezik – da li je to zbog gastabajtera, ne znamo, ali da je tražen – tražen je. Sunshine škola stranih jezika nudi kurseve nemačkog jezika za osnovce i odrasle.

Predlažemo da ih kontaktirate na broj telefona 011/20-85-033 i saznate više o svim kursevima.

Što još izdvaja Sunshine školu stranih jezika?

Dokaz da oni izuzetno vode računa o svojim polaznicima jeste to da škola svake godine organizuje godišnju priredbu „Sunshine Summer Show“. Za ovu priredbu grupe đaka pripremaju skečeve, improvizacije i mini-predstave sa temama iz obrađivanog gradiva, dok se pojedini odlučuju za adaptacije tradicionalnih bajki.

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika

Ove predstave su deo dugogodišnje tradicije i definitivno najbolja potvrda kvalitetnog načina rada i usluga koje škola pruža svim svojim polaznicima.

Organizovanje ovakvih projekata jesu momenti kada podjednako uživaju i profesori i đaci dok publika dobija priliku da se zabavi – a često ponešto i nauči!

Dakle ako želite da na pitanje “Do you speak English?” odgovorite odvažno “Yes, I do” onda su kursevi u Sunshine školi stranih jezika pravi izbor za vas. I još jedna lepa vest – upis traje tokom cele godine.

A sad zdravo ili bye, bye…

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika

Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika Da vaš engleski zasija - Sunshine škola stranih jezika

Da vaš engleski zasija – Sunshine škola stranih jezika

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

BSK razvalio Radnički 1923 u sred Kragujevca

Besplatna pozorišna predstava u Ovči - 2016

Besplatna pozorišna predstava u Ovči