in

Kako da uvek budete u toku sa dešavanjima na levoj obali?

Od kad je Facebook uveo testiranje Explore Feed-a za korisnike u Srbiji, mnogi čitaoci su nam se obratili da više ne mogu da pronađu informacije sa naše Facebook stranice. Zato želimo da vam pomognemo kako da dobijate informacije sa vašeg omiljenog blog/portala Lobi Info i uvek budete u toku.

Podešavanje ako trenutno čitate preko mobilnog telefona

Potrebno je da u vašoj Facebook aplikaciji otvorite „Explore Feed“ iliti „Istražite“ tako što ćete da odabrati ikonicu raketice 

Nakon toga prelistate sadržaj sve dok ne naletite na vest sa naše Facebook stranice „Leve Obala Beograda Info“ i otvorite samu stranicu.

Druga opcija je da u gornjem polju potražite našu stranicu tako što ćete kucati „Leva Obala Beograda Info“.

 

Sada kad ste na našoj Facebook stranici, treba da otvorite opciju „Pratite ovo“ iliti „Following“ (Slika 2. iznad) nakon čega će se otvoriti novi prozor (Slika 3. ispod).

Na ovoj stranici podešavate kada vam i na koji način stižu obaveštenja sa naše Facebook stranice.

Ukoliko želite da uvek budete u toku sa dešavanjima na levoj obali, samo treba da uključite obe opcije tako da bude podešeno kao Slici 4.

 

Prva opcija koju ste uključili znači da dobijate notifikaciju kada je vest objavljena na stranici.

Druga opcija („See first“ ili „Vidi prvo“) znači da kad koristite Facebook i otvorite „Explore Feed“ iliti „Istražite“ upravo među prvim objavama će se prvo prikazati vesti sa naše Facebook stranice.

Podešavanje ako trenutno čitate na PC računaru ili laptopu

Potrebno je da kad ste na Facebooku otvorite našu stranicu tako što ćete pretražiti „Leva Obala Beograd Info“ ili jednostavno otvorite ovaj LINK nakon čitanja ovog kratkog uputstva.

Kada ste otvorili našu stranicu, potrebno je da kliknete na „Pratite ovo“ iliti „Following“ nakon čega će se otvoriti podmeni na kojem podešavate na koji način vam stižu obaveštenja sa naše Facebook stranice.

Ukoliko želite da uvek budete u toku sa dešavanjima na levoj obali, treba da uključite opcije kao na slici ispod, odnosno da kliknete na „Vidi prvo“ iliti „See first“ i za notifikacije „Sve uključeno“ iliti „All on“.

Ukoliko ste podesili na mobilnom ne morate na računaru i obrnuto, dovoljno je podesiti na jednom mestu.

Nadamo se da ćemo sada biti još vidljiviji za naše čitaoce 😉

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Herkulesi iznad Lisičjeg Jarka u Padinskoj Skeli

Sutra i prekosutra delovi Borče i Ovče bez struje