in

BSK Borča čeka Zvezdu i 200 hiljada evra od Partizana

BSK Borča

Čelnici BSK Borča pregovaraju sa Crvenom zvezdom oko izgradnje modernog trening centra ali i čekaju 200 hiljada evra od Partizana od transfera Stefana Savića u Mančester siti. BSK je greškom uplatio porez državi od 200 hiljada evra, a da to nije bila njihova obaveza, već obaveza Partizana.

Naš najveći klub BSK Borča je već nekoliko dana u žiži javnosti, ne zato što se ne takmiči u sezoni Superlige već zbog izgradnje trening centra u Borči kao i pogrešno uplaćenom transferu.

BSK Borča čeka Zvezdu - Trening centarU gradu kruže priče da je u sredu u Ljutice Bogdana održan sastanak između čelnika Zvezde i BSK, gde je postignut dogovor o izgradnji trening centra u Borči, odnosno pozajmice nekolicine igrača. Novac za vrednu investiciju koja bi na dugi niz godina vezala dva kluba, stigao bi iz inostranstva.

To bi bio Zvezdin odgovor na Partizanov „Zemunelo“, koji je nastao u saradnji sa Teleoptikom i koji crno-belima dugo već svake sezone daje nekoliko talentovanih prvotimaca (kasnije i milionsku zaradu).

BSK Borča čeka Zvezdu i 200 hiljada evra od Partizana - Stefan SavicDrugi događaj koji je uzdrmao javnost jeste pogrešno uplaćeni transfer Stefana Savića. Elem, BSK je na transfer Stevana Savića platio državi, a to nije trebalo da učini. Bila je to obaveza Partizana, kako kaže saradnik i generalni sekretar kluba, Jovan Vasić.

Obratili smo se odgovornim državnim organima sa zahtevom da nam se novac za plaćeni porez vrati. Imamo njihov pozitivan odgovor, greška će uskoro biti otklonjena, a pravda zadovoljena. Sa 200.000 evra mnogo toga u klubu možemo i moramo da rešimo”- izjavio je Jovan Vasić.

Da li će se graditi trening centar u Borči i da li će na račun BSK da legne 200 hiljada evra, pokazaće vreme. Do tada naš BSK biće u žiži sportske javnosti.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U Kotežu Božić proslavljen bakljadom i vatrometom

    U Kotežu proslavljen Božić bakljadom i vatrometom

    ALARMANTNO : Na Zrenjanincu od početka godine povređeno 42 ljudi

    Nadležni započinju akciju zaštite pešaka na Zrenjanincu