„Božićne čarolije“ ispred Crkve Svetog Luke u Krnjači

„Božićne čarolije“ ispred Crkve Svetog Luke u Krnjači

1 minut za čitanje
„Božićne čarolije“ ispred Crkve Svetog Luke u Krnjači
„Božićne čarolije“ ispred Crkve Svetog Luke u Krnjači

Na platou Crkve Svetog Luke u Krnjači, Opština Palilula organizovaće sedmog januara svečanu priredbu „Božićne čarolije“. Priredba će biti organizovana od 10-13h i biće u duhu najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Opština Palilula ulepšaće Božić žiteljima leve obale Dunava jednom prelepom priredbom koja će nas podsetiti na praznik rađanja novog života, praznik dece i detinjstva, praznik roditeljstva, očinstva i materinstva.

91937_bgdkrnjaca07-foto-d-goll_fPriredba “Božićne čarolije” ima za cilj proslavu najradosnijeg hrišćanskog praznika u kojem se veselimo, radujemo dok se vazduhom širi praznično blaženstvo. Ima za cilj da podseti ljude da se mire, praštaju jedni drugima uvrede nanete preko godine. Božić je praznik kada ceo narod postaje jedna duša.

Organizatori obećavaju bogat program, te pozivaju građane da sa svojim mališanima posete Crkvu Svetog Luke u Krnjači jer će priredba biti odlična, odisaće mirom i slogom.

Dragi naši sugrađani, dođite sedmog januara u crkvu Svetog Luke da zajedno proslavimo Božić, u miru, slozi i ljubavi. Dozvolimo da se Božić dogodi u našim srcima i da se ljubav rodi svaki dan iznova. Neka se mir svuda caruje, da se srce raduje i da zajedno Hrista Boga slavimo vekovima.

Leave a Reply

Od prvog januara besplatan vrtić za treće dete
Prethodna priča

Od danas prvog januara besplatan vrtić za treće dete

Ulica otvorenog srca 2014 - Borča
Sledaća priča

Humanost leve obale na delu - "Ulica otvorenog srca"

Poslednje od Dešavanja