in

Borčanci najbolji u kuvanju riblje čorbe

Borčanci najbolji u kuvanju riblje čorbe
Borčanci najbolji u kuvanju riblje čorbe

Tradicionalni „Vidovdanski kotlić“ održan je u Borči 21. juna a nagradu je odnela ekipa „Među rogove“ iz Borče.

Manifestacija „Vidovdanski kotlić“ okupila je brojne takmičare koji su se nadmetali u pripremanju najukusnije riblje čorbe ali i posetioce, degustatore koji su uživali u nadmetanju sportskih ribolovaca.

Iz čak 15 kotlića vijorio se dim i primamljiv miris koji je dozivao posetioce na degustaciju najboljih ribljih čorba i odličnu zabavu.

Borčanci najbolji u kuvanju riblje čorbeBorčanci najbolji u kuvanju riblje čorbeBorčanci najbolji u kuvanju riblje čorbeBorčanci najbolji u kuvanju riblje čorbeBorčanci najbolji u kuvanju riblje čorbeBorčanci najbolji u kuvanju riblje čorbe

Najuspešnija je bila ekipa „Među rogove“ iz Borče i tako ponovila prošlogodišnji uspeh. Drugoplasirana je bila ekipa „Priča“, takođe iz Borče, kao i Boban Jegdić koji je osvojio treće mesto. Ekipa „Veštice“ iz Zrenjanina osvojila je četvrto mesto.

Kuvari riblje čorbe pokazali su svoje kulinarsko umeće i naravno odneli brojne nagrade i zahvalnice. Opština Palilula je pobednicima uručila pehare, medalje i pribor za pecanje, a svim učesnicima zahvalnice.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Održan turnir Trojika iz bloka u Borči 2014

    U Borči održan turnir „Trojka iz bloka“

    Most Zemun-Borča jedini projekat u Srbiji koji ne kasni

    Most Zemun-Borča jedini projekat u Srbiji koji ne kasni