in

Biciklistička staza na Pupinovom mostu (ne) služi kao parking!

Biciklistička staza na Pupinovom mostu služi kao parking

Broj nesavesnih vozača je iz dana u dan sve veći i veći a bahatosti u vožnji nema kraja. Upravo je parkiranje na biciklističkoj stazi na Pupinovom mostu samo jedan njen primer.

Otkako je otvoren Pupinov most razdelno ostrvo između dve kolovozne trake je odmah poslužilo kao idealno mesto za parkiranje.

Ovog puta se otišlo korak dalje jer se sada parkiraju i na biciklističko-pešačkoj stazi. Zemlja je od točkova „preorana” i sada izgleda katastrofalno a blato je završilo i na stazama.

Pored parkiranja duž biciklističke staze često ima parkiranih vozila i pored trafostanice koja je udaljena par stotina metara.

Naš sugrađanin Stevan Blagojević, inače biciklista, poslao nam je ovu fotografiju uz komentar „Ovo je nekad bila pešačko-biciklističa staza”.

Parking servis je već odnosio vozila sa ovog dela puta, tačnije sa razdelnog ostrva i trotoara ali sa biciklistične staze nije.

Direktor Parking servisa Andirja Čupković zahvalio se građanima koji su poslali fotografije i upozorili ih na nedozvoljeno parkiranje na Pupinovom mostu.

„Odmah smo poslali ekipu na ovu važnu saobraćajnicu koja spaja Zemun i Borču i uklonili sva bahato parkirana vozila! Nezamislivo je da se pojedinci nepropisno parkiraju na biciklističkim stazama pa će naše ekipe i dalje obilaziti ovu lokaciju. Pozivam građane, kada uoče vozila koja bahatim parkiranjem krše saobraćajne propise, da se obrate našem korisničkom servisu”, rekao je Andrija Čupković za „Novosti“.

Ostaje samo nada da će rečeno i obećano biti ispunjeno.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. koja biciklisticka staza?kad nije zavrsena u celosti nego samo do pola?kada ce biti uradjen ostali deo staze do same petlje zemun borca?a sto se tice ovih parkiranih automobila video sam ih i pre neki dan na istom mestu?!

Kraljevstvo ČA, ČA, ČA - Leva Obala Beograda - LOBI INFO

Kraljevstvo Ča, Ča, Ča

Totalni kolaps na Pančevačkom mostu zbog lančanog sudara-2015

Totalni kolaps na Pančevačkom mostu zbog lančanog sudara