Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Kako do BESPLATNIH karata za “Pozorište na šinama”?

u Dešavanja od

Najmlađi Beograđani imaće priliku da u narednih mesec dana uživaju u putujućoj atrakciji – „Pozorištu na šinama“, odnosno da u posebno ukrašenim tramvajima pogledaju prazničke predstave, dobiju poklone i druže se sa Deda Mrazom.

Nekoliko puta nedeljno specijalni tramvaji voziće mališane kroz grad u dve kružne ture – od Tašmajdana do Ustaničke i nazad, kao i od Hrama svetog Save do Pristaništa i nazad.

U organizaciji ovog događaja učestvovali su viber savetovalište „Bebiron“ u saradnji sa Turističkom Organizacijom Beograda, zatim GSP Beograd, opštinama Vračar, Zvezdara i Palilula, a generalni pokrovitelj je „Soko štark“.

Magično putovanje počinje danas, u 11 sati sa Zvezdare, a nastavlja se od 18 sati kod Hrama svetog Save. Sledeći termini za „Pozorištu na šinama“ su 16. i 17. decembar, a u svakoj turi ima mesta za 38 putnika.

Zanimljivo:  "Garavi sokak" i besplatne predstave uskoro na levoj obali

Iako su mediji preneli da se informacije mogu dobiti u opštinama Vračar, Palilula i Zvezdara, saznali smo da je ipak potrebno posetiti sajt Soko Štark-a da se informišete o narednim terminima i uslovima dobijanja BESPLATNIH KARATA

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh