in

Besplatni izleti za penzionere Palilule

Kako bi penzionerima bilo lepše i kvalitetnije ispunjeno vreme, kako bi se pozitivno uticalo na njihovu fizičku aktivnost i samo zdravlje, opština Palilula organizuje besplatne jednodnevne izlete po Srbiji.

Ovog puta, 200 penzionera posetilo je najlepše predele Vojvodine, Fruškogorske manastire, kao i Petrovaradinsku tvrđavu u Novom Sadu.

Ovu, prvu grupu najstarijih sugrađana, na jednodnevni izlet, ispratio je predsednik Opštine Aleksandar Jovičić, kako bi im poželeo srećan put, lep provod i druženje.

Za ovu godinu planirano je da oko pet hiljada penzionera obiđe najlepše predele naše zemlje, a prijave su i dalje u toku.

Prijavljivanje se vrši u prostorijama Gradske opštine Palilula, Takovska 12 i na novootvorenim Uslužnim šalterima Opštine, a sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj: 011/269-44-29.

Osim putovanja, penzioneri Palilule imaju mogućnost da iskoriste i besplatno plivanje na Tašmajdanu, kao i večere i druženja uz muziku i kulturno – zabavni program, a pored toga Opština organizuje i kućne popravke za penzionere sa najnižim primanjima.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U školi „Olga Petrov“ i učiteljice čiste, nema dovoljno tetkica zbog pravilnika

    „Korgi – kraljevski pas velikog srca“ stiže u bioskope