Besplatan koncert “Dinamika music” u CK “Vlada Divljan”

u Dešavanja

Sutra, u utorak 29. maja od 20.00 časova, u CK “Vlada Divljan” održaće se nesvakidašnji muzički nastup gudačkog kvarteta “Dinamika music” i to besplatno za sugrađane sa Palilule.

“Dinamika music” je električni gudački kvartet predvođen DJ-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme od Vivaldija do Majkla Džeksona. Dinamiku čine akademski muzičari školovani na Akademijama u zemlji i inostranstvu.

Sviraju u ozbiljnim i prestižnim orkestrima, predavali su na visokim muzičkim školama u inostranstvu i tokom svojih karijera se usavršavali, sarađivali i družili se sa imenima kao što su Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich i mnogi drugi.

Neki od njih su ostvarili karijere u Evropi, neki u Srbiji, ali im je svima zajednička želja da Vama njihovu muziku prezentuju na sebi svojstven, originalan i dinamičan način, tako da Vi poželite još.

Ako volite muziku Najdžela Kenedija i Vanese Mej, Dejvida Gereta, DJ Guetta, DJ Tiesta, onda smo sigurni da ćete oduševiti.

Karte za ovaj događaj mogu se preuzeti i danas na biletarnici CK “Vlada Divljan”.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH