in

Besplatan koncert „Dinamika music“ u CK „Vlada Divljan“

Sutra, u utorak 29. maja od 20.00 časova, u CK „Vlada Divljan“ održaće se nesvakidašnji muzički nastup gudačkog kvarteta „Dinamika music“ i to besplatno za sugrađane sa Palilule.

„Dinamika music“ je električni gudački kvartet predvođen DJ-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme od Vivaldija do Majkla Džeksona. Dinamiku čine akademski muzičari školovani na Akademijama u zemlji i inostranstvu.

Sviraju u ozbiljnim i prestižnim orkestrima, predavali su na visokim muzičkim školama u inostranstvu i tokom svojih karijera se usavršavali, sarađivali i družili se sa imenima kao što su Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich i mnogi drugi.

Neki od njih su ostvarili karijere u Evropi, neki u Srbiji, ali im je svima zajednička želja da Vama njihovu muziku prezentuju na sebi svojstven, originalan i dinamičan način, tako da Vi poželite još.

Ako volite muziku Najdžela Kenedija i Vanese Mej, Dejvida Gereta, DJ Guetta, DJ Tiesta, onda smo sigurni da ćete oduševiti.

Karte za ovaj događaj mogu se preuzeti i danas na biletarnici CK „Vlada Divljan“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Osnovci iz „Sremca“ autori interaktivne predstave
    „Kada igračke progovore“

    Nepoznata ženska osoba skočila sa Pančevačkog mosta. Lekari se bore za život