Besplatan koncert "Dinamika music" u CK "Vlada Divljan" - www.lobi-info.rs

Besplatan koncert „Dinamika music“ u CK „Vlada Divljan“

1 minut za čitanje

Sutra, u utorak 29. maja od 20.00 časova, u CK „Vlada Divljan“ održaće se nesvakidašnji muzički nastup gudačkog kvarteta „Dinamika music“ i to besplatno za sugrađane sa Palilule.

„Dinamika music“ je električni gudački kvartet predvođen DJ-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme od Vivaldija do Majkla Džeksona. Dinamiku čine akademski muzičari školovani na Akademijama u zemlji i inostranstvu.

Sviraju u ozbiljnim i prestižnim orkestrima, predavali su na visokim muzičkim školama u inostranstvu i tokom svojih karijera se usavršavali, sarađivali i družili se sa imenima kao što su Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich i mnogi drugi.

Neki od njih su ostvarili karijere u Evropi, neki u Srbiji, ali im je svima zajednička želja da Vama njihovu muziku prezentuju na sebi svojstven, originalan i dinamičan način, tako da Vi poželite još.

Ako volite muziku Najdžela Kenedija i Vanese Mej, Dejvida Gereta, DJ Guetta, DJ Tiesta, onda smo sigurni da ćete oduševiti.

Karte za ovaj događaj mogu se preuzeti i danas na biletarnici CK „Vlada Divljan“.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Osnovci iz "Sremca" autori interaktivne predstave
"Kada igračke progovore"

Sledaća priča

Nepoznata ženska osoba skočila sa Pančevačkog mosta. Lekari se bore za život

Poslednje od Dešavanja